آریا بانو
رؤیای مدرسه و دانشگاه برای معلولین به واقعیت تبدیل شد/ کارگاه‌های توان‌بخشی معلولان و سالمندان می‌درخشد
چهارشنبه 3 آبان 1396 - 3:28:47 PM
زنان خبر
بانو نیوز - آسایشگاه خیریه کهریزک منزل زنان و مردان معلول، سالمند، کم‌توان و ناتوان است که برای زندگی بهتر در آنجا کنار هم زندگی می‌کنند و از خدماتی که ارائه می‌شود بهره می‌برند.

به گزارش بانو نیوز ، محسن پزشکی مدیر روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک در گفت‌وگو با خبرنگار بانو نیوز گفت: آسایشگاه خیریه کهریزک برای رفاه، آسایش و بهبود سلامت مددجویان بهترین خدمات را به‌صورت شبانه‌روزی ارائه می‌کند.
وی افزود: علاوه بر نگهداری سالمندان، معلولین و افراد کم‌توان در حوزه‌های کارآفرینی، توان‌بخشی، ورزشی، علمی، هنری و… برای آنان برنامه‌ریزی و فعالیت می‌شود.
پزشکی ادامه داد: فعالیت کارگاه‌های توان‌بخشی و هنری آسایشگاه زیر نظر بانوان نیکوکار بسیار خوب است و در 4 طبقه با 37 کارگاه فعال و حضور 55 بانوی نیکوکار، انواع کارهای هنری آموزش داده می‌شود که برای اهدا به خیرین، فروش در نمایشگاه‌های سطح شهر و فروش در نمایشگاه فصلی بانوان نیکوکار ارائه می‌شود.
وی در مورد فعال‌ترین کارگاه هنری بانوان بیان کرد: خیاط‌خانه از فعال‌ترین کارگاه‌های هنری است که از تعداد 950 نفر کارکنانی که در این مجموعه شاغل هستند بیش از 800 نفر از لباس‌های مخصوص شامل: فنی مهندسی، پرستاری، خدمات عمومی، بهیاران و پرستاران و… استفاده می‌کنند که در این راستا خیاط‌خانه مددجویان فعال و هنرمند این پوشاک را تولید می‌کنند.
مدیر روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک خاطرنشان کرد: بانوان مددجو که در خیاط‌خانه آسایشگاه فعالیت می‌کنند دارای مهارت و توانایی بالایی هستند و برخی از مدارس سطح استان تهران، کارخانه‌ها، شرکت‌ها و ادارات لباس‌های فرمی که تقاضا دارند را برای تولید به این مجموعه می‌سپارند.
وی در ادامه بافندگی، سرامیک‌سازی، قالیبافی، چادرشب بافی، گل‌سازی، سفالگری، شمع‌سازی، نقاشی، معرق و… را از دیگر هنرها و فعالیت‌های بانوان مددجوی آسایشگاه خیریه کهریزک اعلام کرد.
پزشکی به تحصیل معلولین تأکید کرد و یادآور شد: به دلیل بعد مسافت، رفت‌وآمد و دشواری‌هایی که برای معلولین وجود داشت امکان تحصیل برای آنان فراهم نبود؛ باهمت همیاران فرهنگی متشکل از معلمان بازنشسته و معلمانی که عمدتاً بانوان هستند و در مدارس سطح شهر تدریس می‌کنند برنامه‌ریزی شد که در طول هفته برای آموزش معلولین خدمت‌رسانی کنند.
وی عنوان کرد: 56 نفر از معلولان در مدرسه‌ای به نام «ما می‌خواهیم ما می‌توانیم» که در مرکز فرهنگی آسایشگاه خیریه کهریزک مستقر است مشغول به تحصیل هستند.
مدیر روابط عمومی آسایشگاه خیریه کهریزک تلاش برای افزایش علم مددجویان را از مهم‌ترین فعالیت‌ها برشمرد و گفت: برای بالا بردن پتانسیل‌های فرهنگی و علمی مددجویان در حد عالی تلاش خواهیم کرد و در این راستا مدرسه‌ای که در آسایشگاه مستقر است از مقطع ابتدایی تا دبیرستان به مددجویان خدمت‌رسانی می‌کند.
وی افزود: رؤیای ورود به مدرسه و دانشگاه برای معلولین و مددجویان آسایشگاه به واقعیت تبدیل شد و خوشبختانه شاهد بانوان و آقایان دانشجو و فارغ‌التحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هستیم.
پزشکی در ادامه با اشاره به حضور داوطلبانه افراد برای آموزش مددجویان بیان کرد: خیرین محترمی که تمایل دارند به‌صورت داوطلبانه و افتخاری در قالب گروه همیاران فرهنگی برای آموزش علمی مددجویان اقدام کنند با مدیر امور فرهنگی از طریق شماره 56525804 الی 9 تماس حاصل نمایند.
انتهای متن/*

http://www.banounews.ir/fa/News/21353/رؤیای-مدرسه-و-دانشگاه-برای-معلولین-به-واقعیت-تبدیل-شد--کارگاه‌های-توان‌بخشی-معلولان-و-سالمندان-می‌درخشد
بستن   چاپ