غذای اصلی/ صفر تا صد تهیه دلمه کلم
شنبه 30 شهريور 1398 - 21:08:34
|
|
آریا بانو - غذای اصلی/ صفر تا صد تهیه دلمه کلم ١٣٩ ٠ چی بپزم / مواد لازم گوجه پوست کنده 2عدد برنج پخته شده 100 گرم آب 1 لیوان گوشت گوساله ریز خرد شده یا چرخ کرده 100 گرم سیر 1حبه پیاز 1عدد کوچک جعفری و گشنیز 15 ساقه برگ کلم 10 برگ بزرگ پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه ابتدا گوجه پخته و له شده را با مقداری روغن کمی تفت می دهیم، سیر خرد شده را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت می دهیم پودر سیر ، آویشن ، را اضافه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه با حرارت کم بپزد در یک قابلمه آب جوش ، برگهای کلم را کمی پخته تا نرم شوند و با آب سرد آبکش می کنیم . در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت می دهیم ، گوشت را با مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم، گشنیز و جعفری خرد شده و نصف مخلوط گوجه ها را همراه برگ های جعفری و گشنیز خرد شده داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بپزد حال به سادگی مواد و برنج را داخل برگ های نرم کلم پیچیده و آنها را داخل یک تابه کنار هم می چینیم و مابقی مخلوط گوجه فرنگی را روی آن می ریزیم در پایان می گذاریم 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم و با در بسته بپزد ، می توانید دلمه ها را داخل ظرف نشکن در فر 180 درجه و در طبقه بالا فر بمدت 40 دقیقه بگذارید تا بخوبی پخته شود. نکته: می توانید مواد داخل دلمه را با مقداری قارچ، سینه مرغ، سس باربیکیو و کمی پیاز و سیر تغییر دهید و طعم های دیگر را نیز امتحان کنید. نکته:این غذای ساده و سالم را می توانید از قبل آماده کنید و در وعده نهار،شام و یا مهمانی ها از آن استفاده کنید مواد غذایی ساده و بافت نرم و طعم خوب آن در کنار میزان کالری مناسب غذا سبب می شود تا اکثر افراد این غذا را دوست داشته باشند و بتوانند از آن استفاده کنند.
http://www.banounews.ir/fa/News/203224/غذای-اصلی--صفر-تا-صد-تهیه-دلمه-کلم
|