آریا بانو
طرز تهیه کوکوی به
شنبه 30 شهريور 1398 - 17:05:54
آریا بانو - طرز تهیه کوکوی به
٣
٠
ستاره / کوکوی به نوعی غذا با به بوده که برای افراد علاقمند به خوردن غذا‌های شیرین مناسب است و می‌توان آن را به عنوان شامی سبک مورد استفاده قرار داد.
مواد لازم
به متوسط 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
شکر یک قاشق غذاخوری
نحوه تهیه:
کرک روی پوست به را گرفته، آن را بشویید، پوست بگیرید و سپس با رنده درشت، رنده کنید.
به رنده شده را در کاسه‌ای ریخته، تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.
زعفران آب کرده، شکر، آرد برنج و کمی نمک را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکو را در آن ریخته و پهن کنید.
اجازه دهید یک طرف کوکو پخته شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
کوکوی به را در ظرف سرو بچنید و همراه با نان میل کنید. این کوکو را می‌توانید در فر نیز طبخ کنید که در اینصورت غذای سالم تری خواهید داشت.
دو نکته:
به خیلی زود می‌سوزد بنابراین هنگام طبخ کوکو حرارت را کم کنید.
مقدار شکر کوکو را می‌توانید بسته به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/203124/طرز-تهیه-کوکوی-به
بستن   چاپ