آریا بانو
غذای اصلی/ آبگوشت نذری؛ دلچسب ترین انتخاب
شنبه 30 شهريور 1398 - 16:09:23
آریا بانو - غذای اصلی/ آبگوشت نذری؛ دلچسب ترین انتخاب
٣٢٣
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
نخود 1 کیلوگرم
گوشت گوسفندی با دنبه 20 کیلو (حدود یک بره)
سیب زمینی 60 عدد
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم (بسته به سلیقه و رنگ رب گوجه)
پیاز 500 گرم
لیموعمانی 10 - 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا نخودها را یک روز خیس کنید و دو طرف لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و در آب بریزید سپس پیازها را نگینی خرد کنید و تفت بدهید به قدری که نرم شوند سپس گوشت های شسته شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. نخودهای خیس خورده را اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بریزید و مقدار زیادی آب بریزید به طوری که روی گوشت ها را کاملا آب بگیرد و قابلمه کمی سرخالی باشد. اجازه بدهید تا آب آبگوشت جوش بیاید و کف روی آن را بگیرید و بعد از آن در دیگ را بگذارید. و یک ساعت بعد آن را هم بزنید و سپس آب لیمو عمانی ها را خالی کنید و لیموها را به آن اضافه کنید.
حدود دو ساعت مانده به خاموش کردن آن سیب زمینی را با پوست بشویید و آن ها را به آبگوشت اضافه کنید و رب گوجه را کمی تفت بدهید و به آبگوشت اضافه کنید نمک آن را بچشید و به آن نمک اضافه کنید.
نکته برای تهیه آبگوشت نذری :
می توانید از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید و نفری یک سیب زمینی بگذارید و می توانید سیب زمینی های بزرگتر بردارید و نصف سیب زمینی برای هر نفر بگذارید.
بهتر است از سیب زمینی هایی با پوست نازک استفاده کنید. و آن ها را تمیز بشویید.
میزان رب گوجه با سلیقه ی شما متفاوت است بعضی ها کم رنگ و بعضی ها پررنگ تر دوست دارند.
اگر آب آبگوشت کم بود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/203076/غذای-اصلی--آبگوشت-نذری؛-دلچسب-ترین-انتخاب
بستن   چاپ