آریا بانو
«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز
پنجشنبه 28 شهريور 1398 - 09:43:24
آریا بانو - «به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز
k ١.٧
٣
ستاره / به پلو نوعی غذا با به است که به سادگی آماده می‌شود.
مواد لازم
به متوسط یک عدد
هویج متوسط یک عدد
برنج 2 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز متوسط 2 عدد
نمکف فلفل، زعفران، زیره و دارچین به میزان لازم
نکته: بسته به سلیقه خود می‌توانید مرغ را با گوشت چرخ کرده، عدس، کشمش و خرما جایگزین کنید.
دستور تهیه:
پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.
به را به صورت خلالی خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید، سپس زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید.
هویج را پوست بگیرید، به صورت خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود، سپس به مخلوط فوق اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید. برای این منظور از چند ساعت قبل آن را در مخلوطی از آب و نمک خیس کنید. مقداری آب در قابلمه به جوش آورید، برنج را بشویید تا شوری آن گرفته شود و سپس به آب در حال جوش اضافه کنید. زمانی که مغز برنج از خامی درآمد آن را در آبکش ریخته و با مقداری آب گرم بشویید.
ته قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید، سپس برنج آبکش شده و مخلوط به و هویج را به صورت لایه به لایه در آن بریزید و از مخلوط زیره، دارچین و فلفل سیاه نیز لا به لای برنج بپاشید.
کمی زعفران آب کرده روی برنج بدهید و درب قابلمه را ببندید. برای دم کشیدن برنج از یک دم کنی استفاده کنید.
سینه مرغ را می‌توانید با یک پیاز و کمی ادویه آبپز کنید و سپس ریش ریش کرده و لا به لای برنج دم بگذارید یا به صورت درسته در ظرف سرو و در کنار به پلو قرار دهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/201907/«به-پلو»-غذای-اعیانی-فصل-پاییز
بستن   چاپ