آریا بانو
نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به
سه شنبه 26 شهريور 1398 - 11:59:19
آریا بانو -
نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به
٠
٠
ستاره / چای یکی از نوشیدنی‌های محبوب در میان ایرانیان است که انواع مختلفی دارد؛ از چای ترش گرفته تا چای سبز و چای کوهی. در این میان "چای به" نیز در واقع نوعی دمنوش خوش‌عطر و پرخاصیت بوده که به آرامش اعصاب کمک کرده و برای کم شدن استرس، خواب بهتر، آرامش روحی - روانی و کم کردن تنش‌های عصبی مفید است. در این مطلب با طرز تهیه این چای و خواص شگفت‌انگیز آن با ما همراه باشید.
طرز تهیه چای به
مواد لازم
به خشک 1 قاشق غذاخوری به ازای هر نفر
آب جوش 1 لیوان به ازای هر نفر
دانه هل و چوب دارچین (در صورت تمایل) به میزان لازم
دستور تهیه
ابتدا کرک‌های روی "به" را بگیرید، سپس پوست آن را تمیز شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود.
میوه "به" را چهارقاچ کرده، سپس دانه‌ها و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.
آن‌ها را با استفاده از رنده درشت، رنده کرده و در یک سینی یا روی یک پارچه نخی تمیزی پهن کنید.
اجازه دهید "به" رنده شده به مدت 3-2 روز بماند تا رطوبت آن گرفته شده و به رنگ تیره درآید.
"به" خشک شده را پس از این مدت، در تابه‌ای ریخته، روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مرتب آن را هم زده تا تفت داده شود.
"به" را تا حدی تفت دهید که کاملا خشک شده و رنگ آن تیره شود.
"چای خوشمزه به" آماده است، آن را پس از خنک شدن در ظرف شیشه‌ای دردار و در کابینت نگهداری کنید.
حال برای تهیه "چای خوش‌عطر به" به ازای هر نفر 1 قاشق غذاخوری "به خشک شده" در قوری بریزید، سپس به ازای هر نفر 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل چند دانه هل بدون پوست و یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه دم بکشد.
نکات
هرگز در این چای از پودر دارچین استفاده نکنید، زیرا باعث کدر شدن رنگ آن می‌شود.
اگر "به" را به اندازه کافی تفت ندهید و رنگ آن تیره نشود، هنگام دم گذاشتن رنگ پس نداده و چای بی‌رنگ خواهد شد.

http://www.banounews.ir/fa/News/201075/نوشیدنی-ها--طرز-تهیه-چای-به
بستن   چاپ