آریا بانو
میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 16:00:50
آریا بانو -
میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه
٥٧
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
هلوی درشت رسیده 3 عدد
کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
بستنی وانیلی به مقدار لازم
سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل
چه جوری درست میشه:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.
نکته:
حتما از هلوی هسته جدا استفاده کنید که بعد از برش هسته راحت از هلو خارج شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/200669/میز-اردور--دسر-هلو-و-دارچین؛-معطر-و-دلبرانه
بستن   چاپ