سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 08:46:20
|
|
آریا بانو - سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان ٣٨ ٠ خراسان / چی لازم دارم: اسفناج یا برگ چغندر- یک کیلوگرم گوشت یا آب گوشت - به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به ذائقه شما دارد ) پیاز سرخ شده - 2 عدد جو پخته شده - 1.5 لیوان کشک رقیق - یک کیلوگرم پونه کوهی - یک قاشق غذاخوری چطور بپزم: جو را بپزید تا له شود سپس آب گوشت را اضافه کنید .اسفناج را خرد کنید و به جو اضافه کنید. کشک را به آن بیفزایید و اگر نیاز بود کمی آب بریزید . نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزیین کنید. این آش از غذاهای محلی استان اصفهان و ابیانه است.
http://www.banounews.ir/fa/News/200368/سوپ-و-آش--آش-کشکبا؛-غذای-محلی-اصفهان
|