آریا بانو
سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 08:46:20
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان
٣٨
٠
خراسان / چی لازم دارم:
اسفناج یا برگ چغندر- یک کیلوگرم
گوشت یا آب گوشت - به مقدار لازم
( مقدار گوشت بستگی به ذائقه شما دارد )
پیاز سرخ شده - 2 عدد
جو پخته شده - 1.5 لیوان
کشک رقیق - یک کیلوگرم
پونه کوهی - یک قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
جو را بپزید تا له شود سپس آب گوشت را اضافه
کنید .اسفناج را خرد کنید و به جو اضافه کنید.
کشک را به آن بیفزایید و اگر نیاز بود کمی آب بریزید .
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزیین کنید.
این آش از غذاهای محلی استان اصفهان و ابیانه است.

http://www.banounews.ir/fa/News/200368/سوپ-و-آش--آش-کشکبا؛-غذای-محلی-اصفهان
بستن   چاپ