آریا بانو
میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر
يکشنبه 24 شهريور 1398 - 12:51:14
آریا بانو -
میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر
١١٥
٠
خراسان / مواد لازم
مواد لازم برای خمیر
آرد - 3 پیمانه
بیکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
سرکه - 2 قاشق سوپ خوری
نمک - 2 قاشق چای خوری
آب - یک پیمانه
کره آب شده - 250 گرم
مواد میانی
پیازچه - یک کیلوگرم
روغن - 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز - به مقدار لازم
نمک - به مقدار لازم
فلفل سیاه - به مقدار لازم
پودرزیره - به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید.
روی خمیر به دست آمده را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید. می توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم و با وردنه باز کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.)
مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.بقیه لایه‌های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید.
کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی و برشته شود.
( می توانید به جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید .)

http://www.banounews.ir/fa/News/199976/میز-اردور--بورک-پیازچه-میان-وعده-خوش-عطر
بستن   چاپ