غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ
شنبه 23 شهريور 1398 - 19:19:53
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ ١٤٥ ٠ تصویر زندگی / چی لازم دارم: بادمجان 4 عدد پیاز 1 عدد ذرت 1 قوطی جعفری به مقدار مورد نیاز فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 3-4 عدد سیر درشت 1 حبه روغن زیتون 3-4 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار مورد نیاز سس انار (رب انار) 1 قاشق غذا خوری آب لیمو 1/2 لیمو متوسط چطور بپزم: بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید. نکات برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند. می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید. در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید. می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید: 3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/199656/غذای-ملل--سالاد-بادمجان-کبابی-ترکی؛-پیش-غذایی-لذیذ
|