شیرینی ها/ طرز تهیه «نان هلالی»
جمعه 22 شهريور 1398 - 12:51:34
|
|
آریا بانو - شیرینی ها/ طرز تهیه «نان هلالی» ٧٥ ٠ آخرین خبر / چی لازم دارم: مواد لازم خمیر نان: کرهی همدما با اتاق ........ 125 گرم(یا مارگارین) تخممرغ ...................... 1 عدد آرد ............................. سه تا سه و نیم لیوان شکر ........................... یک و نیم فنجان شیر ............................ 1 فنجان خمیرمایه ..................... 10 گرم روغن مایع ................... به مقدار لازم(در صورت نیاز) مواد لازم داخل نون : بیسکویت پتیبور .......... 100 گرم پودر کاکائو .................. 2 قاشق غذاخوری پودر شکر .................... 1 فنجان شیر ولرم .................... یک تا یک و نیم فنجان مغز فندق یا پسته ......... به مقدار دلخواه(خرد شده) پودر دارچین ................ به مقدار دلخواه(اختیاری) مواد لازم روی نان: زردهی تخممرغ ............. 1 عدد شیر ............................ 2 یا 3 قاشق غذاخوری پرک بادام ..................... به مقدار دلخواه(برای روی نان) چطوری درست کنم: شیر ولرم، خمیرمایه و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. آرد را در ظرف مناسبی ریخته و وسط آن را گود میکنیم. مخلوط خمیرمایه را در گودی آرد ریخته و از کنارههای ظرف، آرد را روی مخلوط خمیرمایه میریزیم و بعد از چند دقیقه که خمیرمایه عمل آمد، #تخم_مرغ و کره را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی مخلوط کرده و ورز میدهیم تا #خمیر یکدستی حاصل شود. در صورت نیاز مقداری روغن مایع اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر قوام مناسب پیدا کند. روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه میدهیم به مدت یک ساعت استراحت کند. برای تهیهی مخلوط داخل نان، بیسکویت های پتی_بور را در ظرف مناسبی خرد میکنیم و شیر ولرم را به آن اضافه کرده و بیسکویتها را در شیر له میکنیم سپس پودر شکر، پودر کاکائو ، پودر دارچین و مغز گردو یا فندق خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. خمیر عمل آمده را مانند ویدئو به شکل دایره باز میکنیم و 4 برش قطری میزنیم طوری که 8 برش خمیر داشته باشیم. مقداری از مخلوط بیسکویتی روی قسمت پهن خمیر گذاشته و خمیر را به سمت نوک آن رول کرده و آن را به شکل هلال_ماه کمی انحنا میدهیم. به این ترتیب تمام برشهای خمیر را آماده کرده و در سینی فر که داخل آن را چرب کردهایم میچینیم و سطح خمیر ها را به مخلوط شیر و زرده ی تخممرغ آغشته کرده و با پرک بادام تزیین میکنیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد #روشن کردهایم قرار میدهیم تا نانها بپزد و روی آنها طلایی شود.
http://www.banounews.ir/fa/News/198133/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«نان-هلالی»
|