آریا بانو
شکر پاره شیرینی لذیذ ترکیه ای
چهارشنبه 6 شهريور 1398 - 22:00:46
آریا بانو -
شکر پاره شیرینی لذیذ ترکیه ای
١٣٢
٠
زیبامون / یه شیرینی فوق العاده خوشمزه مربوط به کشور ترکیه
مواد لازم
آرد سفید2.5 پیمانه
آرد سمولینا1 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
روغن مایع1/2 پیمانه
کره125 گرم
پودر هل1/2 قاشق چای خوری
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
مواد لازم شربت :
آب2 پیمانه
شکر1.5 پیمانه
پودر هل1 قاشق چای خوری
زعفران و گلاب(اختیاری)به مقدار لازم
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده)1 عدد
زعفران دم کرده غلیظ1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
ابتدا شربت را آماده میکنیم و کنار میگذاریم آب و شکر را روی حرارت قرار داده بعد از به جوش امدن ده دقیقه روی حرارت بجوشد بعد هل و آبلیمو و زعفران را افزوده و حرارت راخاموش میکنیم
2
شکر تخم مرغ وانیل را حدود 4 دقیقه با همزن میزنیم
3
سپس کره نرم شده روغن و پودر هل را افزوده خوب میزنیم تا مواد باهم مخلوط شوند
4
آرد سمولینا و بیکینگ پودر را هم افزوده و با دور کند همزن کمی میزنیم تا مخلوط شوند
5
آرد گندم را در چند مرحله افزوده و با انگشتان دست ورز میدهیم تا جاییکه ترکیب شده و خمیر به دست نچسبد از ورز دادن بیش از اندازه خودداری کنید چون خمیر به روغن می افتد
6
خمیر نیاز به استراحت ندارد کف سینی کاغذ روغنی انداخته شیرینی ها را با دست فرم داده و روی آن با چنگال یا چاقو انداخته رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه با دمای 170 درجه قرار دهید(باتوجه به سایز شیرینی ها و نوع فر مدت و دمای پخت متفاوت است)
7
بلافاصله بعد از خارج کردن از فر روی شیرینی های داغ شربت سرد بریزید و بعد از اینکه شربت جذب شیرینی ها شد از سینی خارج کرده در ظرف سرو قرار دهید. نوش جان
سایر نکات شکر پاره
شیرینی بسیار خوشمزه و در عین حال نسبتا راحتی هست
برای این شیرینی دستورات مختلفی هست که این دستور امتحان شده و خیلی راضی کننده بوده ترجمه رسپی توسط خودم انجام شده امیدوارم مفید واقع بشه

http://www.banounews.ir/fa/News/191109/شکر-پاره-شیرینی-لذیذ-ترکیه-ای
بستن   چاپ