شکر پاره شیرینی لذیذ ترکیه ای
چهارشنبه 6 شهريور 1398 - 22:00:46
|
|
آریا بانو - شکر پاره شیرینی لذیذ ترکیه ای ١٣٢ ٠ زیبامون / یه شیرینی فوق العاده خوشمزه مربوط به کشور ترکیه مواد لازم آرد سفید2.5 پیمانه آرد سمولینا1 پیمانه شکر1/2 پیمانه روغن مایع1/2 پیمانه کره125 گرم پودر هل1/2 قاشق چای خوری وانیل1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری مواد لازم شربت : آب2 پیمانه شکر1.5 پیمانه پودر هل1 قاشق چای خوری زعفران و گلاب(اختیاری)به مقدار لازم مواد لازم رومال تخم مرغ (زرده)1 عدد زعفران دم کرده غلیظ1 قاشق چای خوری طرز تهیه زمان تهیه 30دقیقه زمان پخت 30دقیقه 1 ابتدا شربت را آماده میکنیم و کنار میگذاریم آب و شکر را روی حرارت قرار داده بعد از به جوش امدن ده دقیقه روی حرارت بجوشد بعد هل و آبلیمو و زعفران را افزوده و حرارت راخاموش میکنیم 2 شکر تخم مرغ وانیل را حدود 4 دقیقه با همزن میزنیم 3 سپس کره نرم شده روغن و پودر هل را افزوده خوب میزنیم تا مواد باهم مخلوط شوند 4 آرد سمولینا و بیکینگ پودر را هم افزوده و با دور کند همزن کمی میزنیم تا مخلوط شوند 5 آرد گندم را در چند مرحله افزوده و با انگشتان دست ورز میدهیم تا جاییکه ترکیب شده و خمیر به دست نچسبد از ورز دادن بیش از اندازه خودداری کنید چون خمیر به روغن می افتد 6 خمیر نیاز به استراحت ندارد کف سینی کاغذ روغنی انداخته شیرینی ها را با دست فرم داده و روی آن با چنگال یا چاقو انداخته رومال بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه با دمای 170 درجه قرار دهید(باتوجه به سایز شیرینی ها و نوع فر مدت و دمای پخت متفاوت است) 7 بلافاصله بعد از خارج کردن از فر روی شیرینی های داغ شربت سرد بریزید و بعد از اینکه شربت جذب شیرینی ها شد از سینی خارج کرده در ظرف سرو قرار دهید. نوش جان سایر نکات شکر پاره شیرینی بسیار خوشمزه و در عین حال نسبتا راحتی هست برای این شیرینی دستورات مختلفی هست که این دستور امتحان شده و خیلی راضی کننده بوده ترجمه رسپی توسط خودم انجام شده امیدوارم مفید واقع بشه
http://www.banounews.ir/fa/News/191109/شکر-پاره-شیرینی-لذیذ-ترکیه-ای
|