آریا بانو
طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه
پنجشنبه 31 مرداد 1398 - 10:07:00
آریا بانو -
طرز تهیه ژامبون مرغ به روشی حرفه‌ای در خانه
k ٣.٤
٢
ستاره / ژامبون (Jambon) خوراکی فرانسوی بوده و عبارت است از گوشت فرآوری شده ران حیوانات که به صورت ساده یا دودی پخته شده و به آن مواد نگهدارنده و نمک افزوده می‌شود. اما نکته قابل توجه این است که در ایران به کالباس مرغ و گوشت نیز ژامبون می‌گویند! در حالی که کالباس در واقع ماده‌ای است که از ترکیب گوشت، آرد و ادویه تهیه شده و با تکه‌های نمایشی مانند گوشت فرآوری شده، قارچ، پسته و هویج تزئین می‌شود. به هر حال تهیه ژامبون مرغ که در واقع کالباس مرغ با تکه‌های نمایشی است بسیار آسان بوده و ما در این مطلب به طرز تهیه آن می‌پردازیم.
ژامبون مرغ خانگی ساده
مواد لازم
ران مرغ بدون استخوان 375 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب و یخ پودر شده 60 میلی‌لیتر
شکر 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک 2 قاشق چای‌خوری سرخالی
آرد نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
شیر خشک 1/2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه 1/3 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر موسیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم رازیانه 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر تخم شنبلیله 1/4 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری
پسته، قارچ و هویج خرد شده به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان دلخواه
دستور تهیه
ابتدا ران مرغ بدون استخوان را دو بار چرخ کنید، سپس آن را در پلاستیک فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و در کاسه‌ای قرار دهید، نمک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
نیمی از مخلوط آب و یخ را به مرغ اضافه کنید و حسابی ورز دهید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
روغن و باقیمانده آب و یخ را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شوند.
مواد خشک و ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. برای این منظور می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مایه ژامبون را در کاسه‌ای بریزید و بسته به ذائقه خود، مغز پسته خرد شده، قارچ و هویج خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید، سپس با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مواد را داخل رول کالباس (در تمامی لوازم قنادی‌ها موجود است) بریزید و محکم ببندید.
رول را درون بخارپز قرار دهید و حدود 60 دقیقه صبر کنید تا ژامبون پخته شود.
پس از پخته شدن، آن را در ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به آن شوک وارد شود.
پس از یک دقیقه، ژامبون را از آب و یخ خارج کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
پس از این زمان، ژامبون را برش بزنید و مصرف کنید.
نکته: در صورت عدم دسترسی به دستگاه بخارپز، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس یک آبکش فلزی روی دهانه قابلمه قرار دهید، به‌طوری که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گیرد. رول را در آبکش بگذارید و درب قابلمه را ببندید.

http://www.banounews.ir/fa/News/188016/طرز-تهیه-ژامبون-مرغ-به-روشی-حرفه‌ای-در-خانه
بستن   چاپ