آریا بانو
نان شکم پر مخصوص صبحانه
چهارشنبه 30 مرداد 1398 - 10:45:18
آریا بانو -
نان شکم پر مخصوص صبحانه
٠
٠
سوران / چی لازم دارم:
خامه (رقیق شده با شیر) 1سوم لیوان
پنیر (رنده شده(چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) 1لیوان
سوسیس سوسیس 1کیلو
پیازچه 2عدد
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
نمک 1چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
نان همبرگر (کوچک) 12عدد
تخم مرغ تخم مرغ 5عدد
چطور بپزم:
ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.

پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.
تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.
حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)

نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.




حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.

نکات:
1)بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.
2)بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.
3)سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.
4)میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.
5)اضافه کردن مقداری آویشن روی نان ر 5دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.

http://www.banounews.ir/fa/News/187764/نان-شکم-پر-مخصوص-صبحانه
بستن   چاپ