آریا بانو
غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 16:09:17
آریا بانو -
غذای اصلی/ لونگی بادمجان با رب آلوچه؛ غذای مورد علاقه خانم ها
٢٤٦
٠
منودلیار / خب امروز طرز تهیه یک غذای ایرانی و هیجان انگیز را داریم به اسم لونگی بادمجان که در اصل همان بادمجان شکم پر است اما خیلی خارجی تر. در واقع لونگی به اردک یا مرغ شکم پر می گویند اما از آنجایی که همیشه غذای های بادمجان دار باب طبع ما ایرانی هاست و خیلی هایمان برایش ضعف می کنیم یک سری دوست عزیز و خلاق آمدند و یک بار که داشتند لونگی مرغ و اردک درست می کردند باقی مانده مواد داخل آن ها را زدند تنگ بادمجان ها. بعد دیدند ای دل غافل چقدر خوشمزه شد و برای خودش یک غذای کامل است؛ دیگر این شد که لونگی جان از مرغ به بادمجان هم سرایت کرد و حالا لونگی بادمجان یکی از پر طرفدار ترین انواع بادمجان های شکم پر است. حالا اگر موافقی برویم با هم طرز تهیه این بادمجان خوشمزه و ملس را یاد بگیریم. آهان راستی قبل از اینکه مواد داخل شکم بادمجان را ببینیم، بگویم که ملس بودن یا ترش بودن این غذا هم مانند هر غذای شکم پر دیگر بسته به ذائقه خودت و انتخاب نوع رب های آن دارد.
خب حالا دیگر برویم سراغ موادی که به آن ها لازم داریم:
چی لازم دارم:
5 عدد بادمجان
2 یا 3 عدد پیاز بزرگ و خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب آلوچه
1 قاشق غذاخوری رب ازگیل
200 گرم گردو خرد شده
نمک، فلفل و گلپر به میزانی که دوست داری
2 عدد گوجه فرنگی حلقه شده
جعفری به دلخواه
چطور بپزم:
خب درست کردن این غذا خیلی راحت است و یک عالمه عطر خوب دارد (آخه من خودم عاشق بوی بادمجان سرخ کرده ام). برای شروع اول بادمجان ها را به صورت درسته پوستشان را راه راه بکن و داخل یک قابلمه آب و نمک آن را ها را بجوشان تا بپزند اما له نشوند. حالا آن ها را آبکش کن، یک پارچه یا تور نازک و تمیز رویشان بیانداز و یک جسم سنگین روی آن قرار بده تا آب اضافی اش گرفته شود. بعد بادمجان ها را از وسط شیار بده تا بتوانیم مواد را داخل شکم قلقلی اش بگذاریم. داخل بادمجان ها را به فلفل سیاه آغشته کن و کنار بگذار.
برای درست کردن مواد داخل شکم بادمجان یک کاسه متوسط بردار، پیاز های رنده شده که آبشان را گرفتی به همراه گردوی خرد شده، رب آلوچه، رب ازگیل، کمی گلپر، نمک و فلفل با هم مخلوط کن و داخل بادمجان ها را با این مواد جذاب پر کن.
حالا یک قابلمه متوسط بردار آن را روی حرارت بگذار تا گرم شود. بعد روغن را اضافه کن و بادمجان های پر شده را داخل آن سرخ کن. حدودا 2 الی 3 دقیقه آخر که همه بادمجان ها در حال آماده شدن بودند، حلقه های گوجه فرنگی را لا به لای آن ها قرار بده تا پخته و سرخ شوند. لونگی بادمجان دوست داشتنی ما آماده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/187255/غذای-اصلی--لونگی-بادمجان-با-رب-آلوچه؛-غذای-مورد-علاقه-خانم-ها
بستن   چاپ