آریا بانو
شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 16:09:12
آریا بانو -
شیرینی رنگین کمان؛ برای عید غدیر
٢٨٥
٠
منودلیار / چی لازم دارم:
230 گرم پودر بادام
یک پیمانه کره
یک پیمانه شکر سفید
4 عدد تخم مرغ
دو پیمانه آرد
شش قطره رنگ خوراکی قرمز
شش قطره رنگ خوراکی سبز
یک چهارم پیمانه مربای تمشک
یک چهارم پیمانه مربای زرد آلو
یک پیمانه شکلات آب شده
چطور بپزم:
در ابتدا فر را روشن و روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) تنظیم کن. روی سه سینی فر کاغذ شیرینی بکش؛
در یک کاسه بزرگ خمیر بادام را با کره، شکر و زرده تخم مرغ را به کمک چنگال مخلوط کن تا پف دار و نرم شود و آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و آن قدر به هم بزن تا به شکل خمیر در بیاید. در یک ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن برقی به هم بزن تا کاملاً پف دار شده و از ظرف نریزد. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کن. یک قسمت از خمیر را با رنگ قرمز، قسمتی دیگر را با رنگ سبز و قسمت آخر را دست نخورده بگذار. هر کدام را روی یک سینی فر جداگانه پهن کن.
سینی ها را برای حدود 10 تا 12 دقیقه درون فر قرار بده تا کمی طلایی رنگ شوند سپس به آرامی و دقت از کاغذ شیرینی جدا کرده و بگذار به طور کامل خنک شوند؛
لایه سبز رنگ را روی یک لایه نایلون قرار بده. لایه نایلون را به قدری بزرگ انتخاب کن که بتواند روی هر سه لایه را بگیرد. روی لایه سبز را به مربای تمشک آغشته کن سپس لایه بدون رنگ را قرار بده. روی آن مربای زرد آلو بزن و در آخر لایه قرمز رنگ را قرار بده. نایلون را روی هر سه لایه بکش و در بالا جمع کن. یک ظرف نسبتاً سنگین را روی شیرینی قرار داده و آن را برای حداقل 8 ساعت درون یخچال بگذار؛
شیرینی را از یخچال خارج کرده، لایه نایلون را جدا کرده و شکلات آب شده را روی شیرینی بریز و برای یک ساعت دیگر درون یخچال قرار بده تا شکلات سفت شود سپس به قسمت های کوچک تر تقسیم کن.
شیرینی رنگین کمان آماده سرو شدن است.
آماده سازی این شیرینی هیجان انگیز 45 دقیقه، پخت آن 10 دقیقه و در کل با احتساب زمان استراحت 10 ساعت و 30 دقیقه زمان می برد.
حقایق غذایی:
انرژی کل: 61 کیلو کالری
چربی کل: 3.3 گرم – 5 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: 2 گرم
کلسترول: 13 میلی گرم – 4 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: 17 میلی گرم – 1 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: 21 میلی گرم – 1 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: 7.4 گرم – 2 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: 0.3 گرم – 1 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: 0.8 گرم – 2 درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
قند: 4 گرم
کلسیم: 71 میلی گرم
آهن: 0 میلی گرم
مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کیلو کالری محاسبه شده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/187253/شیرینی-رنگین-کمان؛-برای-عید-غدیر
بستن   چاپ