میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت
يکشنبه 27 مرداد 1398 - 17:52:52
|
|
آریا بانو - میز اردور/ مربایی با دانه های یاقوت ١٨٤ ٠ جام جم / در این مطلب با طرز تهیه مربای انگور یاقوتی آشنا می شوید. چی لازم دارم: انگور یاقوتی: نیم کیلو / شکر: نیم کیلو / آب: 3 لیوان / آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری / وانیل: یک قاشق چایخوری چه جوری درست میشه: دانههای انگور را از شاخه جدا کرده و میشوییم و کنار میگذاریم تا آب اضافهاش گرفته شود. شکر و آب را در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کامل حل شود. سپس دانههای انگور را به شهد اضافه کرده و تا زمان جوش آمدن هم میزنیم. بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا مربا غلیظ شده و به قوام برسد. در آخرین مرحله هم آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود. سپس مربا را در ظرفهای شیشهای و خشک ریخته و در یخچال میگذاریم.
http://www.banounews.ir/fa/News/186759/میز-اردور--مربایی-با-دانه-های-یاقوت
|