آریا بانو
اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت
يکشنبه 27 مرداد 1398 - 08:38:08
آریا بانو -
اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت
٦٠٧
١
سرآشپز پاپیون / مواد لازم اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت
شیر نارگیل 1 قوطی
پودر وانیل1 قاشق چای خوری
عسل1/4 پیمانه
توت سیاه3/4 پیمانه
تمشک یا توت فرنگی3/4 پیمانه
طرز تهیه
زمان تهیه 60دقیقه
1
شیر نارگیل و وانیل را همراه با دو قاشق سوپ‌خوری عسل در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا نرم و خامه‌ای شکل شوند، سپس ظرف را کنار بگذارید. توت‌ها را همراه با باقیمانده عسل در ظرف دیگری خوب مخلوط کنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط و نرم شوند. در صورت تمایل می توانید مقدار عسل را بیشترکنید.
2
بستنی‌ها را به دو صورت می‌توانید آماده کنید: اول اینکه مخلوط شیر نارگیل را با پوره توت‌ها مخلوط کنید و آن‌ها را به صورت مساوی بین قالب‌های بستنی تقسیم کنید. بعد از اینکه قالب‌ها برای 30 دقیقه در فریزر ماندند، چوب بستنی‌ها را داخل بستنی‌ها فرو کنید و بگذارید به مدت 4 ساعت در فریزر بمانند. دوم اینکه مخلوط شیر نارگیل را به صورت مساوی بین قالب‌ها تقسیم کنید.
3
قالب‌ها را به مدت 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید، سپس مقداری از پوره توت‌ها را به آن ها اضافه کنید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا بستنی‌ها کمی خودشان را بگیرند. بعد از این زمان چوب بستنی‌ها را داخل قالب‌ها قرار دهید. اجازه دهید تا بستنی‌ها 4 ساعت دیگر داخل فریزر بمانند تا به خوبی شکل بگیرند.
4
بستنی‌های آماده شده را به آرامی از قالب‌ها خارج و سرو کنید.
سایر نکات اسموتی یخی نارگیلی و مخلوط توت
این دستور بستنی کاملا رژیمی است، اما می‌توانید به جای شیر نارگیل و عسل، 400 گرم خامه و یک قوطی شیر عسلی را جایگزین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/186260/اسموتی-یخی-نارگیلی-و-مخلوط-توت
بستن   چاپ