آریا بانو
طرز تهیه کنافه پنیری به صورت گام به گام و تصویری
پنجشنبه 17 مرداد 1398 - 12:17:25
آریا بانو -
طرز تهیه کنافه پنیری به صورت گام به گام و تصویری 8
k ١.٥
٠
ستاره / کنافه پنیری نوعی دسر در منطقه خاورمیانه، در بین مردم کشور‌های ترکیه، لبنان و فلسطین است. این شیرینی مانند زولبیا بامیه، دارای شهد است و به شیرینی‌ شربتی شباهت دارد. کنافه یا با شربت ساده درست می‌شود و یا با شربت‌های طعم‌داری مانند شربت بهار نارنج سرو می‌شود. ماده اصلی مورد استفاده در تهیه این شیرینی، رشته کادایف بوده که در واقع نوعی رشته خوراکی تهیه شده از آرد سمولیناست. در این مطلب طرز تهیه این دسر معرکه و بسیار لذیذ آورده شده‌است.
مواد لازم
پنیر موزارلا 450 گرم
شکر 2 فنجان (معادل 400 گرم)
آب 1 فنجان (معادل 237 میلی‌لیتر)
آبلیمو ترش 1 قاشق غذاخوری (معادل 15 میلی‌لیتر)
گلاب 1 قاشق چای‌خوری (معادل 10 میلی‌لیتر)
پنیر ریکوتا 1/2 فنجان (معادل 120 گرم)
کره ذوب شده برای چرب کردن قالب 1 قاشق غذاخوری (معادل 15 میلی‌لیتر)
رنگ خوراکی نارنجی ( به دلخواه ) 1/2 قاشق چای‌خوری (معادل 2.5 میلی‌لیتر)
رشته کادایف
450 گرم
شیر 1/2 فنجان (معادل 118 میلی‌لیتر)
کره ذوب شده 3/4 فنجان (معادل 187 میلی‌لیتر)
مغز پسته خرد شده 3 قاشق غذاخوری
دستور تهیه
1. پنیر مورد استفاده برای تهیه این دسر باید بدون نمک باشد؛ بنابراین در صورتی که پنیر حاوی نمک است، ابتدا نمک آن را بگیرید. برای این منظور:
پنیر را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد 2.5 سانتی‌متر برش بزنید و در آب سرد خیس کنید.
ظرف محتوی آب و پنیر را حداقل به مدت 6 ساعت، یا در صورتی که به اندازه کافی وقت دارید، یک شب در یخچال قرار دهید و در این فاصله دو بار آب پنیر را عوض کنید.
سپس پنیر را در آبکش صاف کرده، با آب سرد بشویید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2. پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید. (یا با چاقو به صورت ریز خرد کرده و در ظرفی با هم مخلوط کنید.)
3. آب، آب لیمو ترش و شکر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید؛ اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و گلاب را به آن اضافه کنید. شربت را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد؛ در انتها آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
4. قالب‌ گردی به قطر 25 و ارتفاع 5 سانتی‌متر انتخاب کنید؛ 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را با 1/2 قاشق چای‌خوری رنگ خوراکی مخلوط کرده و کف و دیواره‌های قالب را با آن چرب کنید.
5. رشته کادایف را با چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
6. سپس 1/2 فنجان شیر و 3/4 فنجان کره ذوب شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رشته‌ها کاملا به شیر و کره آغشته شده و نرم شوند.
7. رشته‌ها پس از آغشته شدن به شیر و کره به شکل زیر درمی آیند.
8. 2/3 از رشته‌های کادایف را در قالب ریخته و به خوبی فشار دهید، تا در کف و دیواره‌های قالب پرس شود.
9. مخلوط پنیرها را روی رشته‌های کادایف پهن کنید و فشار دهید تا یک لایه پنیر روی آن را بپوشاند. سپس باقیمانده رشته کادایف را روی پنیر بریزید و به خوبی با دست یا لیسک فشار دهید تا پرس شود.
10. قالب را در فری که قبلا روی حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید، قرار داده و 40 دقیقه صبر کنید تا کنافه لذیذ پنیری آماده شده و روی آن طلایی شود.
11. فر را خاموش کنید و اجازه دهید، کنافه به مدت 10 دقیقه در قالب بماند و سپس آن را در ظرف سرو برگردانید.
12. شربتی را که قبلا تهیه کرده‌اید و کاملا خنک شده را روی کنافه‌ای که داغ است بریزید، تا کاملا در بافت آن نفوذ کند.
13. روی کنافه را به سلیقه خود با مغز پسته یا مغز گردوی خرد شده تزیین کرده و آن را تا داغ است میل کنید.
نوش جان ...

http://www.banounews.ir/fa/News/182318/طرز-تهیه-کنافه-پنیری-به-صورت-گام-به-گام-و-تصویری
بستن   چاپ