آریا بانو
راهکارهایی برای محدود کردن مصرف شکلات
چهارشنبه 26 تير 1398 - 12:00:07
آریا بانو - سلامانه: شکلات ها حاوی مقادیر فراوانی چربی و قندهای است و درطبقه بندی محصولات غذایی درگروه محصولات نیازمند احتیاط در مصرف قرار می گیرد.
ترکیبات موجود در دانه های کاکائو ماده اصلی در تهیه شکلات سبب پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان می شود. اما برای اثبات این ادعاها هنوز به شواهد و مستندات علمی بیشتری نیاز است .
چگونه می توانیم شیرینی و شکلات کودکان را محدود کنیم؟
این سوالی است که دغدغه مادران هست؛ شیرینی ها کالری بالایی دارد اما فاقد مواد مغذی برای رشد کودکان هستند. پس نباید بگذاریم کودک با این غذاها خودش را سیر کند. گفتنش ساده است! اما چگونه؟!
نمی توانید آن ها را حذف کنید
فراموش نکنید در دنیای امروز ممکن نیست بتوانید کودکتان را از خوردن شکلات، نوشابه، کیک و کلوچه، بستنی، آب نبات و یا دسر ها منع کنید! حساسیت و ممنوعیت در آینده نتیجه معکوس خواهد داشت. پس باید در اندازه های بسیار کوچک مصرف شود. از ظروف کوچک برای دسر و بستنی استفاده کنید یا مثلا به کودک بگویید کیک بزرگش را با شما قسمت کند.
نوشیدنی مناسب
وقتی کودک شما تشنه است به جای نوشابه های قندی و گازدار، به آن آب، شیر یا آب میوه های طبیعی بدهید.
لاین درست را انتخاب کنید
در فروشگاه ها برای شکلات و آب نبات و... یک لاین مشخص قرارمی دهند. سعی کنید این لاین هارا دور بزنید و از آن عبور نکنید. یا حواس کودک را پرت کنید. توجه داشته باشید که زرق و برق و رنگ بسته ها کودک را مجذوب خواهد کرد.
خلاق باشید
می توانید با کمی خلاقیت و تعدادی میوه کودک را کاملا شیفته میوه ها و غذای سالم کنید.
منبع خبر:
روزنامه خراسان

http://www.banounews.ir/fa/News/175166/راهکارهایی-برای-محدود-کردن-مصرف-شکلات
بستن   چاپ