آریا بانو
چگونگی عادت دادن کودک به کالسکه
چهارشنبه 19 تير 1398 - 12:56:18
آریا بانو -
چگونگی عادت دادن کودک به کالسکه
٣٣
٠
نی نی مد / به‌طورمعمول کودکان نوپا مخصوصاً آن‌هایی که زیر یک سال سن دارند بسیار پر جنب‌وجوش و پرفعالیت هستند و علاقه زیادی برای به هم زدن وسایل اطراف خود و منزل دارند، آنان عاشق دویدن و رهایی در محیط‌های باز و شلوغ هستند و گاهی کنترل کردنشان بسیار سخت به نظر می‌رسد.
این نکته را فراموش نکنید کودک شما نمی‌دود تا بچه بدی به نظر آید و یا والدین خود را نگران کند، او فقط احساس تازه‌ای در درون خود کشف کرده و آن میل به استقلال است، البته که شما می‌توانید این احساس آن‌ها را درک کرده و تا جایی که می‌توانید کنترلشان می‌کنید و مراقبشان هستید.
بااین‌حال گاهی اوقات به علت مشغله فراوان بزرگ‌ترها و یا بنا به مصلحتشان لازم می‌دانند کودک خود را در کالسکه نگه‌داری کنند (برای خرید کالسکه می‌توانید به نی نی مد به آدرس ninimod.com مراجعه کنید). عادت دادن این عزیزان کوچک دوست‌داشتنی به مدت فراوان در کالسکه کار چندان راحتی به نظر نمی‌رسد.
والدین تا زمانی که کودک آن‌ها مهارت کنترل سر را به‌طور کامل کسب نکرده، به‌هیچ‌وجه نباید آنان را در کالسکه قرار دهند. مدت این مهارت در کودکان مختلف، متفاوت است ولی تجربه‌ها نشان می‌دهد اکثر آنان بین سنین سه تا شش‌ماهگی این توانمندی‌ها را دریافت می‌کنند. با ما همراه شوید تا نکته‌های کاربردی از نحوه عادت دادن آنان به کالسکه را خدمت شما بازگو کنیم.
1. والدین لازم است برای کودکان ناسازگاری که با شرایط جدید پیرامونی خود بنای مخالفت می‌گذارند، با لحنی محکم و مؤثر ولی در کمال آرامش خواسته خودشان را به آنان گوشزد کنند.
در ابتدا این کار سخت به نظر می‌رسد زیرا کودک به نشستن مداوم روی کالسکه خود عادت نکرده، پس حتماً صبر پیشه کنید زیرا بسیاری از ناسازگاری‌های کودکان به دلیل عدم آشنایی والدین با مهارت ارتباطی با فرزندان خود به دست می‌آید، پس در برابر گریه آنان تسلیم نشوید یا به‌عبارتی‌دیگر اگر کودک مقاومت کرد، تسلیم نشوید.
2. بعد از انجام دادن دستور خود حتماً به کودکان حرف‌گوش‌کن خود وعده یک هدیه موردعلاقه‌اش را بدهید و فراموش نکنید به وعده خود عمل کنید.
اگر به حرف شما گوش ندادند از همان هدیه اهدایی‌تان محرومش سازید. از خشم و عصبانیت پرهیز شود. هرگز کودک را به خاطر عدم اجرای دستورتان مجازات نکنید.
کودک به دلیل آن‌که تمام خواسته‌های خود را از والدینش درخواست می‌کند پس بنای اعتماد بر پدر و مادر خود می‌گذارد. هیچ‌گاه با فرزند خود خلف وعده نکنید.
3. عده‌ای از کودکان و نوزادان به کالسکه وحشت دارند به همین علت به‌محض نشستن آنان در کالسکه شروع به گریه می‌کنند. عادت دادن نوزادان به کالسکه نیازمند مشاهده بیشتر آنان به این شیء است.
اگر کالسکه آنان بیشتر در کنارشان و حتی در منزل باشد و روزانه چند دقیقه بیشتر در کالسکه بنشینند و یا والدین در حال نشستن با کودکان در کالسکه بازی کنند باعث می‌شود بیشتر به کالسکه مأنوس شوند. همین عامل ترس آنان به کالسکه را به‌شدت کاهش می‌دهد.
مغز کودکان با به یادآوری خاطرات خوب از اشیا می‌تواند کمک بزرگی به تأثیرگذاری آنان کند همین عامل باعث تعامل بهتر با کالسکه می‌شود.
4. حتماً توجه داشته باشید کودک شما در زمان‌های بسیار طولانی در کالسکه نماند تا افسرده و گرفته به نظر نرسد به‌هرحال کالسکه مانع حرکت و بازی کردن او می‌شود و سرگرمی‌اش کاهش می‌یابد.
امروزه در دنیا ثابت‌شده است ماندن طولانی‌مدت کودکان در کالسکه بدن آنان را چه از لحاظ فیزیکی و چه از لحاظ روانی مورد آسیب و تنش قرار می‌دهد و مخرب است.
و در آخر چند نکته بسیار مهم
- کالسکه‌ها در روزهای تابستانی و گرم سال حرارت بدن نوزاد شمارا بالا می‌برد و به علت کوچک و تنگ بودن فضای کالسکه گرمازدگی آنان تشدید می‌یابد. پوست نوزادان بسیار حساس است مراقب باشید به پوستشان آسیب وارد نشود.
- در انتخاب و خرید کالسکه مدنظر خود دقت لازم را داشته باشید بهتر است جنس کالسکه از الیاف پارچه‌ای و رنگ آن روشن و شاد باشد.
- به‌محض آن‌که رنگ صورت نوزادتان در کالسکه گلگون شد او را از کالسکه خارج نمائید.

http://www.banounews.ir/fa/News/173676/چگونگی-عادت-دادن-کودک-به-کالسکه
بستن   چاپ