آریا بانو - رئیس ستاد گردشگری شهرداری
تهران گفت: برگزاری جشنواره خوراک ملل در
تهران چندین مزیت دارد که عمده آنها جذب توریست و تبادل
فرهنگی است.
به گزارش هنرآنلاین به نقل از ستاد خبری جشنواره خوراک ملل، مهدی سیف در خصوص اهداف برگزاری جشنواره اظهارداشت: نمایش و معرفی غذاهای بومی
ایرانی و خارجی، استعدادیابی و انتخاب برترین آشپز و معرفی سرآشپزهای مطرح
ایرانی و بینالمللی، بنیانگذاری جذب توریسم غذا است.
وی تاکید کرد: در حاشیه جشنواره میتوان جاذبههای تاریخی و شاخص پایتخت را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کرد.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری
تهران با بیان اینکه امروزه شکمگردی در دنیا یک عامل مهم برای تبادل فرهنگها محسوب میشود خاطر نشان کرد: این موضوع برای گردشگران هم دافعه و هم جاذبه دارد بطوری که غالب غذاهای برخی از کشور شرق آسیا جانوری و دریایی است که سازگار با طبع برخی گردشگران ندارد.
وی با بیان اینکه
ایران پس از چین دومین کشور در تنوع غذایی محسوب میشود خاطرنشان کرد: با این تفاوت که در چین هر جنبدهای یک وعده غذایی بوده ولی در کشور ما با توجه به مباحث
اسلامی و دینی غذاها با طبع، کیفیت و ذائقه بهتری ارائه میشود.
اولین جشنواره بینالمللی خوراک ملل به منظور معرفی آداب و رسوم ملتهای مختلف درباره طبخ و مصرف غذا 20 تا 25 مردادماه در مرکز نمایشگاهی برج میلاد
تهران برگزار میشود.
به گفته وی، در این جشنواره 38 غذای ملی ثبت شده و 3 غذای جهانی در قالب پوستر و یا نمایش پخت آنها در این برنامه معرفی میشود.
سازمان میراث فرهنگی، اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت امور خارجه، مؤسسه
فرهنگی اکو، صدا و سیمای جمهوری اسلامی، شهرداری تهران، سازمان فرهنگ و ارتباطات
اسلامی و سازمان امور عشایر
ایران از حامیان معنوی این رویداد بینالمللی هستند.