آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه تارت بیسکویتی
سه شنبه 7 خرداد 1398 - 19:16:54
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه تارت بیسکویتی
٢١٥
٠
کوکری / چی لازم دارم:
آرد سفید: 300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 150 گرم
پودر قند: 100 گرم
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال: 1/2 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته: 500 گرم
چطور بپزم:
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود زرده تخم مر غ و( رنده پوست لیمو یا پرتقال یا وانیل شکری )را اضافه کرده هم میزنیم سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند. روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.پس از خنک شدن بیسکویت آن را با خامه فرم گرفته و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.
نکته
بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شود.
نکته
هر چه زمان بگذرد بیسکویت رطوبت خامه را جذب می کند و بافت نرم تری پیدا می کند بهتر است حداقل 6 ساعت از تزیین دسر بگدرد بعد سرو شود تا بیسکویت نرم تر شود.
نکته
برای اینکه بیسکویت صاف و تمیز از فر خارج شود بعد از برش قلب ها آن را ده دقیقه در یخچال قراردهید تا خنک وارد فر قراربگیرد.
نکته
اگر قلب به سایز بزرگتر می خواهید مواد را 2 برابر کنید.
نکته
می توانید از انواع خمیرهای بیسکویتی و تارت ها برای این دسر استفاده کنید.
مرحله 1
کره رو با همزن خوب هم می زنیم تا کمی نرم شود. زرده تخم مرغ و (رنده پوست پرتقال یا لیمو یا وانیل شکری) را اضافه کرده هم بزنید سپس پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
مرحله 2
سپس تخم مرغ و رنده پوست پرتقال یا رنده پوست لیمو ترش رو اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله 3
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک کرده سپس کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم وقتی مواد سفت شد در نایلون قرارداده و در یخچال به مدت پانزده تا بیست دقیقه بگذارید تا خمیر کمی استراحت کند.
مرحله 5
روی میز کاغذ روغنی رو باز کنید بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدود نیم سانت باز کنید .
طرح قلب را روی کاغذ بکشید با قیچی ببرید روی خمیر باز شده روی کاغذ روغنی که در سینی مخصوص شیرینی که کف آن را چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرارداده اید بگذارید و با چاقو برش بزنید .
فر رو با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید به مدت 10 الی 15 دقیقه قراردهید رنگ دور شیرینی به مجض اینکه کمی تغییر رنگ داد نشانه پخت و آماده بودن شیرینی است که سینی را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد شود.
مرحله 6
پس از خنک شدن بیسکویت آن را با خامه فرم گرفته و میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی طبق شکل تزیین کنید بدین صورت که لایه اول بیسکویت را قرارمی دهید سپس با قیف و ماسوره گرد روی قلب را کاملا شکوفه بزنید سپس بیسکویت دوم را به آرامی روی آن قرار داده و دوباره با خامه رویش را کاملا شکوفه بزنید و با گل ،میوه و ترایفل های رنگی و خوراکی تزیین نمایید.
مرحله 7
این دسر خوشمزه و شیک را می توانید با رنگ ها و طعم های متفاوت و موادی که در دسترس دارید مثل پاستیل های رنگین، شکلات ، بیسکویت، شیرینی مرنگ و یا ماکارون و بیسکویتهای تزیینی به زیبایی دیزاین نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/164692/شیرینی-ها--دستور-تهیه-تارت-بیسکویتی
بستن   چاپ