آریا بانو -
شیرینی ها/ بدون تخم مرغ چیز کیکی ساده بپزید
٣٦٧
٠
سوران / چی لازم دارم:
پنیر ماسکارپونه 100 گرم
خامه قنادی 100 گرم
بیسکوییت پتی بور یک الی دو بسته
پودر
ژله دلخواه یک بسته
کره ی آب شده تقریبا 50 گرم
چطور بپزم:
من خودم چون تخم مرغ خام رو تو هر نوع دسری که باشه
دوست ندارم ، بخاطره همین واسه چیز
کیک از این دستور استفاده میکنم .
اول از همه بیسکوییت پوتی بور و خوب پودر کنین و کم کم بهش کره ی آب شده اضافی کنین تا حالتی شنی بشه ، مقدار پتی بور به انداه ی قالبتون بستگی داره . دقت داشته باشین اگه کره زیاد باشه وقتی تو یخچال به سفت میشه .
بعد پتی بور پودر شده رو بریزین تو قالب و خوب فشار بدین که منسجم بشه و روش صاف بشه و بعد نیم
ساعت بزارین تو یخچال که کره خودشو بگیره .
تو این فاصله خامه قنادیو با همزن برقی خوب بزنین تا فرم پره های همزن رو بگیره . بعد پنیرماسکارونه رو هم بهش اضافه کنین و خوب با همزن میکس کنین .
بعد
ژله رو با یک و نیم لیوان آب حلش کنین یکم که از داغی افتاد ، تقریبا نصف لیوان
ژله رو به مواد خامه ای اضافی کنین که هم رنگ ، هم طعم و هم باعث بسته شدن خامه بشه . و هم بزنین و روی بیسکوییت پتی بور بریین و روشو صاف کنین و نزدیک یک
ساعت اجازه بدین که خامه ببنده و بعده اینکه کمی بست بقیه ی
ژله رو بریزین روی چیز
کیک و اجازه بدین که
ژله خوب ببنده .
نکته:
برای چیز حتما باید از قالب کمربندی استفاده بشه
میتونین به دلخواه پودر قند هم اضافی کنین که شیرینتر بشه ولی خامه قنادی خودش
شیرینی خوبی داره .
تو این دستور از ژلاتین استفاده نمیشه چون
ژله داخل مواد خامه ای ریخته میشه و لازم نیست که زیاد سفت بشه .
میتونین عوض پتی بور
کیک با هر طعمی درست کنین و عوض بیسکوییت ،
کیک زیر موادتون بذارین
http://www.banounews.ir/fa/News/163971/شیرینی-ها--بدون-تخم-مرغ-چیز-کیکی-ساده-بپزید