آریا بانو -
افطاری/ سمسمیه کنجد و خرما،
دسر عربی
٥٠٢
٠
سرآشپزپاپیون/ یه غذای مقوی و
سالم و با
شیرینی طبیعی که میان وعده ی مناسب فصل زمستان، ماه رمضان و
کودکان می باشد.
مواد اصلی
کنجد2 لیوان
عسل1/4 لیوان
ارده1/4 لیوان
شیره خرما1/4 لیوان
خرما هسته گرفته250 گرم
آرد1 قاشق غذا خوری
کره3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
درجه سختی زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
کنجد هارو با حوصله تفت میدیم تا طلایی بشن (مواظب باشیم نسوزن)
2
عسل،شیره انگور، ارده رو اضافه می کنیم و یک دقیقه تفت می دهیم و از رو حرارت برمی داریم
3
مواد رو بین دو کاغذ روغنی که با ارده چرب کردیم می گذاریم و یک مستطیل با عرض یک سانت درست می کنیم
4
یک قاشق آرد رو با کره تفت میدیم تا طلایی بشه خرمای هسته گرفته شده رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه تفت از رو حرارت برمی داریم
5
خرما رو هم به همون صورت بین کاغذ روغنی قرار می دهیم و با وردنه صاف می کنیم و یک مربع درست می کنیم
6
مستطیل کنجدها رو به دو قسمت تقسیم میکنیم
7
یک لایه کنجد آماده شده یک لایه خرما ودوباره کنجد را اضافه می کنیم نباید خیلی فشار داد چون وقتی برش می دهیم ممکن است خرما بیرون بریزد
8
به صورت دلخواه تا گرم هست برش می دهیم .