آریا بانو
اشترودل را به عنوان افطاری بیرون بر آماده کنید!
يکشنبه 5 خرداد 1398 - 11:01:37
آریا بانو -
اشترودل را به عنوان افطاری بیرون بر آماده کنید!
٢٨٩
٠
کوکپد/ من شخصا با شنیدن اسم اشترودل یاد اشترودل های باب الجوادحرم امام رضا(ع) میفتم ایشالا زیارت قسمت شد امتحان کنین.
این یک نوع غذای اتریشی است و بسته به موادی که در آن قرار می‌دهند به عنوان دسر یا غذا سرو می‌شود. معروف‌ترین نوع اشترودل در اتریش، اشترودل سیب است که برای صبحانه از آن استفاده می‌کنند.
مواد لازم 6 عدد
3 و 1/2 پیمانه آرد
1 پیمانه شیر یا آب ولرم
1 عدد تخم مرغ + 1عدد برای رومال
1/4 پیمانه روغن مایع
1 ق غ شکر
1 ق چ خمیرمایه
1 ق چ نمک
مراحل 3 ساعت
خمیرمایه رو با شکر و شیر یا آب ولرم فعال کنین
تخم مرغ، روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط کرده با قاشق کمی هم بزنین. خمیر مایه رو که فعال شده اضافه کنین آرد الک کرده رو آروم آروم اضافه کرده با قاشق هم بزنین
خمیر رو درمحیطی گرم 1 تا2 ساعت استراحت بدین تاحجمش 2 برابر بشه
سپس خمیر رو ورز بدین تاهواش خالی بشه و به 6 قسمت تقسیم کنین
هر قسمت رو با وردنه پهن کنین از 2 طرف یا یک طرف برش بزنین مواد رو داخلش بذارین (مرغ گوشت چرخ کرده شکلات مارمالاد) و گیس بافت ببندین یا اگر یک طرف رو برش زدین از سمت ساده رول کنین روی قسمت برش زده سپس یک عدد تخم مرغ رو بایک ق غ آب هم بزنین و با برس روی سطح نون ها بکشین و برای پخت داخل فر یا توستر بذارین.

http://www.banounews.ir/fa/News/163465/اشترودل-را-به-عنوان-افطاری-بیرون-بر-آماده-کنید!
بستن   چاپ