آریا بانو
آشپزی ایرانی با طرز تهیه مرغ تنوری
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 17:24:27
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

١٣٢
٠
آخرین خبر / منظور از مرغ تنوری مرغ درسته ای است که در فر گاز پخته شده باشد حرارت فر خشک است و مرغ را در واقع بریان می کند به این دلیل مرغ تنوری را باید از نوع فربه انتخاب کرد تا در حرارت خشک لطافت خود را از دست ندهد مالیدن کمی کره یا روغن به درون و بیرون مرغ تنوری به لطافت ان کمک می کند.
مرغ تنوری را می توان شکم خالی پخت یا شکم آن را با مایه ای پر کرد در این صورت آن را مرغ تنوری شکم پر می نامند مایه توی شکم مرغ گوناگون است.
مرغ تنوری را باید یکی دو ساعت پیش از پختن از یخچال بیرون اورد و گرنه چندین دقیقه از وقت پخت صرف گرم کردن مرغ می شود.
* برگرفته از کانال آشپزی ایرانی.

http://www.banounews.ir/fa/News/162417/آشپزی-ایرانی-با-طرز-تهیه-مرغ-تنوری
بستن   چاپ