آریا بانو
طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 23:25:10
آریا بانو -
طرز تهیه مارمالاد کیوی با ژلاتین
١٠٢
٠
سایت ستاره/ مواد لازم
کیوی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان
دستور تهیه
کیوی‌ها را پس از شستن، پوست گرفته و خرد کنید.
تکه‌های کیوی را در قابلمه ریخته و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید به جوش آید.
10 دقیقه صبر کنید تا مخلوط کیوی و آب بجوشند، سپس شکر را به آن اضافه کنید.
20 دقیقه دیگر فرصت دهید تا مواد موجود در قابلمه بجوشند و در این فاصله، گاهی آن را هم بزنید.
کف ایجاد شده روی سطح مارمالاد را با قاشق بردارید، سپس حرارت را خاموش کنید.
پس از اینکه مارمالاد کیوی از داغی افتاد، آن را میکس کنید تا به شکل پوره درآید و سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید مارمالاد کیوی 15 دقیقه روی حرارت ملایم ریز جوش بزند.
2 الی 3 قاشق غذاخوری آب در کاسه‌ی کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید. مخلوط آب و ژلاتین را هم بزنید تا ژلاتین به روش بن ماری در آب حل شود.
محلول ژلاتین را به مارمالاد کیوی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید مارمالاد کیوی در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس آن را در شیشه‌ استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/162189/طرز-تهیه-مارمالاد-کیوی-با-ژلاتین
بستن   چاپ