آریا بانو
تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 22:02:22
آریا بانو -
تهیه غذا با بال و گردن مرغ به سبک ویتنامی ها
٠
٠
ستاره/ مواد لازم (برای 6 نفر)
بال و گردن مرغ 1400 گرم
قسمت سفید پیازچه 3 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده ¼ پیمانه
زنجبیل خرد شده ¼ پیمانه
شکر قهوه‌ای سه قاشق غذاخوری
سس ماهی 1/3 پیمانه
آب لیموترش 3 قاشق غذاخوری
روغن بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری
بادام زمینی بوداده ¼ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده ¼ پیمانه
نمک کمی
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 1 ساعت
طرز تهیه
سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید (یا با همزن بزنید) تا پوره شوند و چاشنی غذا آماده شود.
اکنون بال و گردن‌ها را کبابی کنید و کمی که تغییر رنگ دادند چاشنی را روی آن‌ها بریزید. سپس دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه آن‌ها را کباب کنید تا ترد و برشته شوند.
حال آن‌ها را در یک ظرف بچینید و با گشنیز تازه و کمی روغن بادام زمینی سرو کنید.
نوش جان...

http://www.banounews.ir/fa/News/162154/تهیه-غذا-با-بال-و-گردن-مرغ-به-سبک-ویتنامی-ها
بستن   چاپ