آریا بانو
غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 16:09:58
آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور پخت جامبو سدانو
١١٨
٠
کوکپد / مواد لازم برای 4 نفر و بیشتر
1 بسته جامبو 500 گرمی
7 لیتر آب
سس برای داخل جامبو:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
2 ق غ رب گوجه
1 عدد گوجه رنده شده
5 عدد قارچ
ذرت و نخود فرنگی دلبخواهی
مراحل 20 دقیقه
ابتدا مواد گوشتی و سس را تهیه کنید؛؛؛گوشت چرخ کرده 300 گرم رابا 1عدد پیاز و زردچوبه و ادویه در روغن تفت دهید گوشت که کمی رنگ عوض کرد و طلایی شد 2 ق غ رب گوجه و 1 عدد گوجه رنده شده و عصاره گوشت را در داخل گوشت بریزید و تفت دهید. رنگ رب که در مواد پخش گردید و مواد یکدست شد 2 لیوان آب بریزید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد. بعد 5 عدد قارچ را شسته و خرد کنید و اضافه نمایید در صورت نیاز و دلخواه ذرت و نخود فرنگی پخته شده اضافه کنید مواد که آماده شد اگر عصاره نمیریزید به جای آن کمی نمک بزنید
یک بسته جامبو 500 گرمی را در7 لیتر آب در حال جوش که قل قل میکند بریزید بعد نمک و کمی زردچوبه بزنید هم بزنید تا مخلوط شوند بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید از مواد با قاشق کوچک از مواد را داخل جامبوها بریزید. جامبوها باید در ظرف فر یا مایکروفر ردیفی چیده شود و بعد مواد ریخته شود مواد که تمام شد حالا سس را بریزید تا با سس بپزد یا روی آنها پراز پنیر پیتزا کنید در فر گرم شده با درجه 180 به مدت 15 دقیقه قرار دهید یا در مایکروفر با درجه 180 به مدت 10 دقیقه قرار دهید...

http://www.banounews.ir/fa/News/161999/غذای-اصلی--دستور-پخت-جامبو-سدانو
بستن   چاپ