آریا بانو
طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 13:42:51
آریا بانو -
طرز تهیه لازانیا و نکات طلایی خوشمزه شدن آن
٨٤
٠
غذالند / لازانیا یکی از غذاهای سریع و خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که از لایه های 3 گانه ورق پاستا تهیه شده است. نام دیگر لازانیا خمیر بزرگ است. شاید برایتان جالب باشد که چرا خمیر بزرگ؟ همان طور که مشخص است ورقه های لازانیا یک سری برگ های بزرگ از پاستا است که روی هر کدام به صورت ورقه ورقه مواد ریخته می شود واین ورق های پاستا روی آنها گذاشته می شود. یعنی یک لایه همان برگ بزرگ پاستا و یک لایه مواد سس گوشت و یا مایه ماکارونی و مجدد همین روند تا 3 الی 4 لایه ادامه پیدا می کند تا مرحله آخر اخرین ورقه لازانیا گذاشته می شود و پنیر و سس معروف لازانیا یعنی سس بشامل روی آن ریخته می شود. برای پخت مواد میانی لازانیا معمولا از گوشت و پیاز استفاده می شود همانند مایه ماکارونی اما امروزه و با توجه به ذائقه افراد خانواده می توانید مواد دیگری همچون قارچ، نخود فرنگی، مرغ، هویج و ذرت نیز اضافه کنید. همان طور که گفتیم در تهیه مواد میانی لازانیا از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. گوشت چرخ کرده حاوی 42 گرم پروتئین در هر 180 گرم می باشد و اگر از نوع لخم و بدون چربی گوشت گوساله تهیه شود بسیار سودمند می باشد و در هر 180 گرم آن می تواند 6 گرم چربی پیدا کرد. این گوشت در میان بهترین منابع غذای رژیمی حاوی کراتین سرشار است. همانطور که می دانید و به وضوح مستند است، این ماده مغذی به بدنسازان کمک می کند آهن بیشتری جذب کنند و به نوعی محرک رشد عضله است. این ماده غذایی یکی از سالم ترین انواع گوشت قرمز است. حتماً آن را امتحان کنید و در تهیه استیک از آن بهره ببرید. در ضمن، این گوشت فوق العاده سرشار از روی است. یک ماده معدنی که منجر به افزایش فرآیند تولید تستوسترون می شود .
چی لازم دارم:
گوشت چرخکرده : نیم کیلو
پیاز : دو عدد متوسط
رب گوجه : 4-5 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه : 1عدد
لازانیای نیمه آماده : یک بسته
پنیر موزارلا : نیم کیلو
پنیر پارمزان : به مقدار لازم
سس بشامل : دو پیمانه
ادویه لازانیا که داخل بسته است
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله 1
ابتدا پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. آنقدری که سبک و طلایی شود.
مرحله 2
گوشت را به پیاز ها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدهیم.
مرحله 3
رب را در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم.
مرحله 4
فلفل دلمه ای را با پیاز تفت میدهیم .
مرحله 5
سپس به رب و گوشت اضافه می کنیم.
مرحله 6
ظرفی را که اندازه مناسبی دارد و طاقت دمای فر را هم داشته باشد انتخاب میکنیم. کف و دیواره ها را کاملا چرب میکنیم.
مرحله 7
ابتدا یک لایه لازانیا را میچینیم و روی آن کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی را اضافه میکنیم.
مرحله 8
روی مواد گوشتی سس بشامل را پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا را میچینیم.
مرحله 9
مراحل را آنقدر ادامه میدهیم که ظرف پر شود.
مرحله 10
روی لایه ی آخر لازانیا مواد گوشتی را کامل پخش میکنیم و روی آن را با پنیر ها میپوشانیم.
مرحله 11
مواد گوشتی را به مقدار کافی روی لازانیا ها بپوشانید که بعد از پخت گوشه ها خشک نشود.
مرحله 12
در نهایت میگذاریم داخل فر با دمای 200 درجه برای حدود 40 دقیقه بپزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/161900/طرز-تهیه-لازانیا-و-نکات-طلایی-خوشمزه-شدن-آن
بستن   چاپ