آریا بانو
باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 12:29:13
آریا بانو -
باسلوق شیره ارومیه؛ مخصوص افطار
١٠٢
٠
عصر ایران / در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه باسلوق در منزل آشنا سازیم.
چی لازم دارم:
نشاسته (ترجیحا خانگی باشد) یک لیوان
آب سه لیوان
شیره انگور 2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شکر در صورت تمایل نصف لیوان
گردو نصف لیوان
چه جوری درست میشه:
همه مواد را داخل قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس روی شعله ملایم گاز هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسد در این مرحله شعله گاز را کم می‌کنید و هم بزنید تا خوب طلایی رنگ شود و به اصطلاحی سرخ شود و یک خرده هم سفتر از فرنی بعد داخل ظرف و یا قالب مورد نظر بریزید با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.
نکاتی برای تهیه باسلوق مخصوص ارومیه:
به جای گلاب از می‌توانید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید گردو را کم یا زیاد کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/161818/باسلوق-شیره-ارومیه؛-مخصوص-افطار
بستن   چاپ