آریا بانو
میز اردور/ دستور پخت نان گردویی
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 11:21:26
آریا بانو -
میز اردور/ دستور پخت نان گردویی
١١٨
٠
آرو نیوز / نان گردویی یکی از انواع نان بوده، که مزیت آن علاوه بر خوشمزگی، راحتی تهیه آن به صورت خانگی است. در ادام روش آسان و طرز پخت نان گردویی را می خوانیم.
چی لازم دارم:
آرد سفید 4 لیوان، تخم مرغ 6 عدد، بیکینگ پودر 4 قاشق مربا خوری، پودر قند 150 گرم، نمک 2 قاشق چای خوری، کره 100 گرم، گردوی خرد شده 150 گرم، جوز هندی رنده شده 2 قاشق چای خوری، پوره کدو حلوایی 500 گرم
چطور بپزم:
کدو حلوایی را پوست کنده، تخم های کدو آن را خارج می کنیم و با یک لیوان آب می گذاریم بپزد. پس از آن که کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را به شکل پوره در می آوریم. کره و پودر قند را با همزن می زنیم سپس پوره کدو حلوایی و جوز را پوست می کنیم، تخم های آن را درآورده و با یک لیوان آب آن که کاملاً پخت و آب آن تبخیر شد آن را به شکل پورہ درمی آوریم. کره و هندی رنده شده را اضافه می کنیم و می زنیم. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. نمک و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط میکنیم و داخل مواد بالا می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. در انتها گردو را اضافه کرده و هم می زنیم.
کف قالب را کاغذ روغنی می اندازیم روی کاغذ را چرب می کنیم. فر را از قبل گرم کرده و قالب را به مدت یک ساعت حرارت 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/161746/میز-اردور--دستور-پخت-نان-گردویی
بستن   چاپ