آریا بانو
غذای اصلی/ چگونه پوره عدس قالبی درست کنیم
چهارشنبه 1 خرداد 1398 - 4:13:14 PM
آریا بانو -

روزنه آنلاین / پوره عدس قالبی خوشمزه و آسان است و طعم عالی دارد چون در ترکیبات پوره عدس قالبی عدس و سویا و بلغور وجود دارد با درست کردن این خوراک , پیش غذای متفاوتی را تجربه کنید . پوره عدس قالبی با این مقدار برای 2 نفر آماده سازی در 15 دقیقه و همچنین به 20 دقیقه استراحت نیاز دارد و در یک ساعت و 20 دقیقه هم پخته می شود و در سطح متوسط طبقه بندی شده است
چی لازم دارم:
سویا 20 گرم
عدس 100 گرم
بلغور گندم 15 گرم
پیاز 4 قاچ شده 1عدد
موسیر خرد شده 1 عدد
جعفری پاک و خرد شده 10 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
آب لیمو ترش به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
سویا را در ظرفی حاوی مقداری آب ولرم به مدت 30 دقیقه خیس کرده , سپس آبکش کنید و با دست , سویا را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. عدس خیس و آبکش شده را همراه بلغور گندم , سویا , پیاز موسیر , جعفری و مقداری فلفل سیاه در قابلمه حاوی 500 میلی لیتر آب جوش بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند و آب آن کاملا کشیده شود . در اواخر پخت مقداری نمک به آن بیافزایید , سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را با گوشت کوب برقی بکوبید تا به صورت پوره در آید.
داخل ظرفی نسوز و مخصوص فر را با قلم موی مخصوص آشپزی , به مقداری روغن زیتون آغشته کنید . مایه آماده شده را داخل ظرف ریخته و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید , سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانبد و 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده , روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد . پس از پخت , پوره عدس قالبی را از فر خارج کرده و برش دهید , سپس آن را در ظرف مورد نظر چیده , مقداری آب لیمو ترش تازه روی آن بریزید و سرو کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/161705/غذای-اصلی--چگونه-پوره-عدس-قالبی-درست-کنیم
بستن   چاپ