آریا بانو -
نان خرمایی؛ سورپرایز سفره افطار
١٦٥
١
آرو نیوز / یکی از انواع نان ، نان خرمایی است که براحتی میتوانید ان را در
منزل تهیه کنید. در این قسمت طرز پخت نان خرمایی را به شما آموزش می دهیم.
چی لازم دارم:
آرد 2 لیوان، تخم مرغ 2 عدد، خرمای خرد شده به دلخواه، بیکینگ پودر 1/5 قاشق غذا خوری، شکر نصف لیوان،
شیر 1 لیوان، نمک کمی،
روغن آب شده یک چهارم لیوان.
چطور بپزم:
ابتدا تخم مرغ ها را به حدی می زنیم تا سفیده و زرده کاملا با هم مخلوط شوند. سپس
شیر و
روغن را اضافه کرده و کمی می زنیم تا همه خوب با هم مخلوط شوند. نمک و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به همراه خرماها که هسته و
پوست آن را گرفته ایم و خرد کرده ایم، به همراه آرد داخل مواد بالا می ریزیم و شکر را هم اضافه کرده و طوری مواد را همزده و مخلوط می کنیم تا آن ها گلوله گلوله نشوند. کف قالب را چرب کرده و داخل قالب می ریزیم.
فر را که از قبل گرم کرده ایم در حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم و قالب را به مدت یک
ساعت داخل فر می گذاریم تا بپزد.