آریا بانو
اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت
سه شنبه 31 ارديبهشت 1398 - 13:45:35
آریا بانو -
اصول تهیه کیک وانیلی خوش پخت
٢٠١
٠
آرگا/ کیک وانیلی دارای طعم و مزه بی نظیری است و شما می توانید این کیک خوش طعم را برای پذیرایی از مهمان هایتان بپزید همچنین این کیک را می توانید برای مناسبت های خاص نظیر تولد و سالگرد ازدواج و … تهیه نمایید سپس با کمک ایده ای مناسب این کیک خوشمزه را تزیین نمایید. در طرز تهیه کیک وانیلی از مواد ساده ای نظیر آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر و کره و تخم مرغ و وانیل و شیر استفاده می شود.
مواد لازم
آرد کیک : 3 پیمانه
بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
کره ذوب نشده : یک پیمانه
شکر : دو و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ : 5 عدد
وانیل خالص : دو قاشق چایخوری
شیر : یک پیمانه
طرز تهیه کیک وانیلی در منزل
برای تهیه کیک وانیلی ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا به خوبی گرم شود سپس کاغذ براق و مخصوص کیک پزی را چرب کنید و کف قالب کیک را آردپاشی نمایید و کاغذ را در کف قالب فر پهن نمایید به صورتی که جداره ها و کف قالب به خوبی پوشانده شود و اضافه های کاغذ را ببرید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک وانیلی بیکینگ پودر و آرد و نمک را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.
شکر و کره را هم درون ظرفی مناسب بریزید و به کمک همزن مواد را هم بزنید و با یکدیگر مخلوط نمایید و هم زدن کره و شکر را تا زمانی انجام دهید که مخلوط نرم و کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مایه کیک بیفزایید و بعد از هر بار افزودن تخم مرغ مایه کیک را مقداری هم بزنید سپس وانیل را به مایه کیک بیفزایید.
در این مرحله از طرز تهیه کیک وانیلی نصف مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و با سرعت کم همزن شروع به هم زدن مایه کیک نمایید و شیر را هم به مخلوط مواد کیک بیفزایید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند سپس باقی مانده مخلوط آرد را به مایه کیک بیفزایید و مواد را با سرعت کم هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
اگر در مایه کیک توده های آرد را مشاهده می کنید می توانید با کمک قاشق این توده ها را به جداره های ظرف فشار دهید سپس مایه کیک را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
مایه کیک را درون قالب که از قبل آماده کرده اید بریزید.
سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 35 دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده خلال دندانی را در قسمت میانی کیک فرو نمایید و اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد کیک به صورت کامل پخته شده است و می توانید کیک را از درون فر بیرون آورید.
کیک را در مکانی مناسب قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه خنک شود و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون فر بیرون آورید و آن را درون ظرفی مناسب قرار دهید و به زیبایی تزیین نمایید.
نکات طلایی برای پخت کیک وانیلی
در صورت تمایل می توانید برای تهیه کیک وانیلی به جای شیر از آب یا ماست استفاده نمایید.
برای خوش عطر شدن کیک می توانید مقدار کمی گلاب به آن بیفزایید.
توجه داشته باشید که گلاب سنگین است و اگر از مقدار زیادی گلاب در پخت کیک وانیلی استفاده کنید پف کیک بعد از پخت کمتر می شود.
برای اینکه کیک به ته قالب نچسبد باید آن را آرد پاشی و چرب نمایید که در این صورت می توانید کیک را به راحتی از درون قالب بیرون آورید.
در این مطلب با طریقه درست کردن کیک وانیلی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این کیک خوشمزه و پرطرفدار نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/161285/اصول-تهیه-کیک-وانیلی-خوش-پخت
بستن   چاپ