آریا بانو -
هر
ایرانی روزانه 10 تا 12 گرم نمک مصرف میکند
٢٣
٠
ایسنا / معاون غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در
ایران سالانه 160 کیلوگرم نان مصرف میکنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان 25 کیلوگرم است یعنی 6 برابر آمار جهانی نان مصرف میکنیم.
حسین برزگر در نشست خبری که شنبه شب (28 اردیبهشت ماه) در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: قطعاً پایش فشار خون به هر نتیجهای برسد، جهت تأمین داروی مورد نیاز آمادگی لازم وجود دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: همچنین داروخانهها به عنوان پایگاههای همکار در سنجش فشار خون در این طرح فعال خواهند بود.
معاون غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: علل و عوامل فشار خون بسیار زیاد هستند اما آنچه به حوزه غذا و
دارو مربوط میشود بحث مصرف نمک است که عامل بسیار مهمی در بروز فشار خون بالا است.
برزگر بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی مصرف نمک هر فرد باید روزانه 5 گرم باشد در حالی که در
ایران روزانه بین 10 تا 12 گرم نمک مصرف میکنیم.
وی ادامه داد: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در
ایران سالانه 160 کیلوگرم نان مصرف میکنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان 25 کیلوگرم است یعنی 6 برابر آمار جهانی نان مصرف میکنیم.
برزگر با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف تصریح کرد: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها، ترشیها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی میبینیم.
معاون غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز همچنین با تاکید بر لزوم توجه به نشانگرهای غذایی در
خرید اقلام مورد نیاز گفت: نشانگر سبز به معنی مقدار کم، نارنجی به معنی مقدار متوسط و قرمز به معنی مقدار زیاد از یک ماده است که باید افراد در هنگام
خرید به این نشانگرها دقت کنند تا از بروز بیماریها جلوگیری ک
http://www.banounews.ir/fa/News/160052/هر-ایرانی-روزانه-10-تا-12-گرم-نمک-مصرف-میکند