آریا بانو
طرز تهیه کوکیز خرمایی ویژه ماه رمضان
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 15:10:30
آریا بانو -
طرز تهیه کوکیز خرمایی ویژه ماه رمضان
٩٦٤
٠
آشپزی حرفه ای / کوکیز خرمایی شیرینی بسیار خوشمزه مجلسی هست و مناسب مهمانی های ماه رمضان است.طعم این شیرینی عالی و پایه بیسکویتی بسیار خوش طعم و اصلا بافت بیسکویتی ندارد.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع شیرینی ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر:
روغن صاف قنادی 150 گرم یا کره
آرد قنادی 200 گرم
نشاسته ذرت20 گرم معادل3 قاشق سوپخوری
پودر قند 70 گرم
تخم مرغ 30 گرم (یک تخم مرغ را بشکنید کمی هم بزنید و سی گرم از آن بردارید)
خامه یا بستنی 20 گرم
وانیل
1پنسه نمک
زعفران غلیظ آبکرده چند قطره
مواد لازم مواد میانی کوکی:
350 گرم خرما
پودر هل، دارچین به مقدار لازم
20 گرم روغن مایع
عسل یا شیره غلیظ برای چسباندن کوکی ها به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
برای درست کردن خمیر شیرینی ابتدا همه مواد را داخل همزن میریزیم تا خوب قاطی بشود( مواد باید به دمای محیط برسد) و مواد یکدست شود. زیاد هم نزنید بعد آرد را به همراه نشاسته ذرت الک کرده و به مواد اضافه می کنیم تا خمیر آماده و شکل بگیرد .خمیر به محض آماده شدن همیشه باید خنک نگه داشته شود .بنابر این خمیر را به مدت 45 دقیقه توی یخچال قرار می دهیم. با این خمیر انواع شیرینی مشهدی و تارت ها و بیسکویت شکری و … دیگر میشود، درست کرد این خمیر، خمیر شیرینی پایه قنادی هست. بعد خمیر را بین نایلون (یعنی هم زیر و هم روی خمیر نایلون قرار دهید) به ضخامت 3 میلیمتر تا نیم سانت باز کنید(اگر خمیر چسبندگی داشت هیچ نگران نشوید آرد پاشی کنید و با انگشت تان کمی ورز دهید تا خمیر بدست نچسبد البته ورز زیاد باعث به روغن افتادن کوکی و در نتیجه سفت شدن آن می شود پس زیاد ورز ندهید) سپس با کاتر دلخواه قالب زده و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید.بعد روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کوکی ها را رویش بچینید و در فری که از قبل با دمای 165درجه گرم کرده اید بمدت 12 تا 15 دقیقه بپزید چون زمان پخت انواع فرها متفاوت هست وقتی زیر کوکی ها کمی طلایی شد کوکی ها آماده است.
سینی را از فر بیرون آورید تا کوکی ها کاملا سرد شود اگر گرم بخواهید کوکی ها را از روی کاغذ جدا کنید کوکی ها می شکند پس بگذارید تا کاملا خنک شوند و در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
ابتدا هسته خرماها را گرفته و در غذا ساز میکس کرده(یا چرخ کنید) و با روغن و پودر هل، دارچین کمی تفت دهید تا روغن کاملا بخورد آن برود و بگذارید خنک شود و بعد لای نایلون به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتری که کوکی ها را قالب زده اید خرماهای میکس شده را برش داده در یخچال بگذارید. بعد با عسل گرم ، کوکی ها را به زیر و روی به خرمای قالب خورده بچسبانید.
سپس برای تزیین روی کوکی ها را با شکلات آب شده و خلال بادام درختی تزئین کنید(دلخواه).
نکته:
میتوانید بجای خرما از حلوا هم برای مواد میانی استفاده کنید مطمئنا عالی میشود . حتی میتوانید بدون مواد میانی خالی ، به عنوان کوکی درست کنید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/159563/طرز-تهیه-کوکیز-خرمایی-ویژه-ماه-رمضان
بستن   چاپ