آریا بانو
از شما/ مسقطی ساگو
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 15:10:29
آریا بانو -
از شما/ مسقطی ساگو
٧٧٧
٧
عکاس خونه/ ارسالی از گ .م
ساگو یک لیوان شکر دو لیوان هل کمی گلاب نصف لیوان زعفران کمی روغن مایع یک سوم لیوانابتدا ساگو را یک روز قبل با هفت لیوان آب خیس می کنیم شکر را در ظرف مناسبی ریخته حدود یک ربع هم می زنیم تا کاملا آب شود بعد ساگو را به همراه آب یکباره روی شکر آب شده ریخته حدود یک ربع هم می زنیم تا در هم حل شده بعد گلاب و زعفران و هل و روغن و خلال بادام را ریخته هم می زنیم تا کش دار شود
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید." /

http://www.banounews.ir/fa/News/159562/از-شما--مسقطی-ساگو
بستن   چاپ