آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی برنجی؛ محبوب تمام نسل های ایرانی
شنبه 28 ارديبهشت 1398 - 15:10:25
آریا بانو -
شیرینی ها/ شیرینی برنجی؛ محبوب تمام نسل های ایرانی
٧٢٥
١
ایده شات / طرز تهیه شیرینی برنجی که یکی از شیرینی های محبوب ایرانیان است را در این نوشته خواهید دید.
چی لازم دارم:
چهار و نیم قاشق غذا خوری روغن گیاهی
نصف فنجان یا 60 گرم خاک قند
یک عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری گلاب
یک فنجان یا 150 گرم آرد برنج
یک هشتم قاشق چای خوری پودر هل
نصف قاشق چای خوری خلال پسته، تخم خرفه، کنجد و … به دلخواه برای تزیین
روش تهیه
روغن و خاک قند را خوب با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و پس از آن گلاب را بیافزایید و هم بزنید.
در این مرحله آرد برنج را اضافه کنید. برنج را مرحله مرحله اضافه کنید و هر بار نصف فنجان آرد را در ظرف بریزید و هم بزنید. سپس نوبت پودر هل است که باید با مواد دیگر مخلوط شود.
در این مرحله نیاز است که خمیر را با دست ورز بدهید و سپس آن را به مدت حد اقل 6 ساعت درون ظرف در دار داخل یخچال استراحت بدهید. اگر بتوانید یک شب به آن زمان بدهید بهتر است.
پخت
وقتی خمیر آماده شد، فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سلسیوس (سانتیگراد) گرم کنید. مقدار کمی از خمیر را با دست گلوله کرده و کمی ان را فشار دهید و تخت کنید و شیرینی ها را در سینی که از قبل چرب کرده و یا کاغذ روغنی روی آن پهن کرده اید، قرار دهید. البته جای نگرانی نیست چون شیرینی برنجی بدون آرد و گلوتن است و چسبندگی زیادی به سینی ندارد.
در این مرحله قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر می توانید روی آن هر طرحی را که مایلید با قالب و یا حتی یک بعلاوه با نوک چاقو ایجاد کنید. البته عمق خطوط طرح را زیاد نکنید وگرنه ممکن است هنگام پخت شیرینی های شما به دو نیم شوند. روی آن ها را با خلال پسته، کنجد، تخم خرفه یا هر تزیین دیگری که مایلید بپوشانید.
شیرینی ها برای پخت به 20 دقیقه زمان نیاز دارند تا جایی که رنگ حاشیه آن قهوه ای نشده و کمی خشک تر به نظر برسد. پس از خارج کردن از فر قبل از جدا کردن شیرینی ها از سینی، اجازه بدهید خنک شوند.
برای برنامه ریزی رژیم غذایی باید بدانید که هر عدد شیرینی برنجی دارای 87 کالری انرژی است.

http://www.banounews.ir/fa/News/159559/شیرینی-ها--شیرینی-برنجی؛-محبوب-تمام-نسل-های-ایرانی
بستن   چاپ