آریا بانو - زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل
ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف
ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.
زولبیا و بامیه یکی از
شیرینی های پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان است و کارگاه های
شیرینی پزی بیشتر فعالیت خود در ماه رمضان صرف پخت زولبیا و بامیه می کنند. تصاویری از کارگاه پخت زولبیا و بامیه در شب های ماه مبارک رمضان را می توانید مشاهده کنید .
کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل
ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف
ایران طبخ میشود
و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این
شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند
به طوری که کارگاه های
شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.
تصاویری از پخت زولبیا و بامیه
کارگاه پخت بامیه
کارگاه پخت بامیه و زولبیا
کارگاه پخت بامیه
کارگاه پخت بامیه و زولبیا
پخت زولبیا
کارگاه پخت زولبیا
پخت زولبیا
پخت زولبیا و بامیه
ایرنا
http://www.banounews.ir/fa/News/157873/در-کارگاه-پخت-زولبیا-و-بامیه-چه-می-گذرد؟!---تصاویر