آریا بانو
کیک خرما شیرینی مخصوص ماه رمضان
دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 20:39:04
آریا بانو -
کیک خرما شیرینی مخصوص ماه رمضان
٩٦٠
٠
ستاره / بهترین شیرینی‌هایی که در ماه رمضان برای افطار می‌توان استفاده کرد، موادی هستند که در درجه اول حاوی قند‌های ساده و قابل جذب باشند، زیرا در زمان افطار قند خون در پایین‌ترین حد خود قرار می‌گیرد و این می‌تواند یکی از علت‌های سردرد‌های نزدیک افطار باشد. به همین دلیل شروع افطاری با قند‌های طبیعی نظیر خرما، بهترین گزینه است.
از شیرینی‌ های مخصوص ماه رمضان می‌توان به کیک خرما اشاره کرد که نوعی شیرینی سالم است و خرمای موجود در آن منبع انرژی است.
مواد لازم
شیر 1 لیتر
خرمای خشک خرد شده 1.5 پیمانه
آب 1 پیمانه
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
کره خرد شده 1/2 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1+1/4 پیمانه
وانیل 2 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
شیر، آب و خرما را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و دو سه دقیقه دیگر نیز به هم زدن ادامه دهید.
مواد را از روی حرارت برداشته و جوش شیرین را اضافه کنید و هم زدن را تا وقتی ادامه دهید که مواد کف کنند.
کره و شکر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. آرد و وانیل را افزوده و سپس مخلوط خرما را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مایه را درون قالب بریزید و قالب را به مدت 45-40 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/155608/کیک-خرما-شیرینی-مخصوص-ماه-رمضان
بستن   چاپ