آریا بانو
دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی افطاری متفاوت
دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 17:59:23
آریا بانو -
دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی افطاری متفاوت
٤٨٨
٠
ستاره / مواد لازم(برای سه نفر)
فلفل دلمه‌ای سه عدد
گوشت چرخ کرده دویست گرم
پیاز یک عدد متوسط
بادمجان یک عدد
تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه ساطوری شده از هرکدام یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا صد گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
زرد چوبه یک قاشق مربا خوری
آب، نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت 2 ساعت
دستور تهیه
در قدم اول پیاز را ریز خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید، سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ داد زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و 2 قاشق آب به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.
بادمجان را بشویید و پوست آن را بگیرید، سپس آن را نگینی خرد کرده و در یک تابه تمیز کمی سرخ کنید و سپس آن را به مواد گوشتی بیفزایید و تفت دهید.
حرارت را کم کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خرد یکدیگر بروند.
پس از 5 دقیقه سبز‌ی‌های ساطوری شده را اضافه کنید و هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
حال فلفل دلمه‌ها را بشویید و سر آنها را ببرید.
داخل فلفل دلمه را خالی کنید و درون فلفل را با مواد درست شده پر کنید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید و فلفل‌های پر شده را در یک ظرف پیرکس و یا سینی فر کنار هم بچینید.
به اندازه‌ی نیم سانت آب و رب مخلوط شده را در ظرف بریزید.
فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه‌ی سانتی گراد بگذارید و ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی شما آماده سرو است ... نوش جان ...

http://www.banounews.ir/fa/News/155573/دلمه-فلفل-دلمه‌-ای-مجلسی-افطاری-متفاوت
بستن   چاپ