آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی کنجدی انگشتی»
شنبه 14 ارديبهشت 1398 - 18:33:08
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه «شیرینی کنجدی انگشتی»
٥١٨
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد یک لیوان
کره آب شده 10 ق س
پودر قند یا شکر 3/4پیمانه
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر 2 ق س
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
کنجد به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسط‌شیرینی را سوراخ کرده در فر 160 درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم.
این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه

http://www.banounews.ir/fa/News/154945/شیرینی-ها--طرز-تهیه-«شیرینی-کنجدی-انگشتی»
بستن   چاپ