آریا بانو
شیرینی ها/ توپک کاراملی؛ محبوب همه نسل ها
شنبه 14 ارديبهشت 1398 - 15:04:36
آریا بانو -
شیرینی ها/ توپک کاراملی؛ محبوب همه نسل ها
٣٣٢
٠
ایران / چی لازم دارم:
بیسکویت ساقه طلایی 1 بسته
شکر و گردو نگینی 1 لیوان
خامه 200 گرم
شکلات تلخ 150 گرم
نکته
نکته: اگر دمای محیط خنک باشد توپک‌ها سریع می‌گیرند.در غیر این صورت آنها را در سینی گذاشته و داخل یخچال بگذارید.
چه جوری درست میشه:
بیسکویت را با غذاساز پودر کرده و بعد با آسیاب کاملاً آرد کنید تا جایی که ذراتش زیر دندان حس نشود. شکر را روی حرارت ملایم کاراملی کنید. خامه را هم روی بخار کتری یا مایکروویو گرم کرده و بعد به شکر کاراملی شده اضافه کنید. در این مرحله ممکن است شکر سفت شود اما با زیاد هم زدن می‌توانید کارامل سفت شده را روی حرارت خیلی کم حل کنید. حالا ترکیب گردو و بیسکویت و کارامل را داخل کاسه یکی کنید و با دست ورز دهید تا کاملاً خمیری شکل شود. بعد آن را به شکل توپک‌های کوچک درآورید. شکلات را به روش بن ماری حل کنید و توپک‌ها را در آن بغلتانید و روی کاغذ روغنی بچینید. قبل از اینک روکش شکلات سفت شود روی آن ترافل بریزید تا به توپک‌ها بچسبد. بعد از اینکه شکلات خودش را گرفت در ظرف
در دار بگذارید. توپک‌ها داخل یخچال به مدت طولانی قابل نگهداری هستند.

http://www.banounews.ir/fa/News/154852/شیرینی-ها--توپک-کاراملی؛-محبوب-همه-نسل-ها
بستن   چاپ