آریا بانو
شیرینی ها/ چیزکیک هویج، عطر و طعمی بی نظیر برای پذیرایی
سه شنبه 10 ارديبهشت 1398 - 09:31:35
آریا بانو -
شیرینی ها/ چیزکیک هویج، عطر و طعمی بی نظیر برای پذیرایی
١٢
٠
آخرین خبر / این چیزکیک به هیچ وجه طعم هویج نمیده! ولی آب هویج داخل این دستور باعث نرم و لطیف شدن چیز کیک میشه. اگه اهل چیز کیک هستید امتحان کنید.
چی لازم دارم:
برای کراست:
بیسکوئیت 150 گرم
گردو 100 گرم
کره ذوب شده حدود 70 تا 100 گرم
دارچین 1/2 قاشق چای خوری(اختیاری)
مواد لازم فیلینگ:
پنیر خامه ای 3 بسته یا 600 تا 700 گرم
شیر عسلی یک قوطی یا 400 گرم
آب هویچ تازه 175 میلی لیتر
دارچین 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چای خوری
نمک مقداری کم
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3 عدد
چطور بپزم:
گردو و بیسکوئیت را داخل غذاساز پودر کنید سپس کره و دارچین را اضافه کنید . مواد را کف قالب کمربندی 23 سانتی با دست یا یک لیوان پرس کنید.و داخل یخچال قرار دهید تا مواد فیلینگ آماده شود.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
برای مخلوط کردن مواد از پایه پدال همزن استفاده کنید یا اگر پایه پدال ندارید مواد را زیاد هم نزنید چون نباید داخل مواد چیز کیک هوای زیادی وارد شود.
ابتدا پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا نرم و یک دست شود. شیر عسلی را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه دیگر بزنید.
سپس به ترتیب آب هویج، دارچین نمک و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدام حدود 1 دقیقه مواد را بزنید . (مهم: زیاد نباید هم بزنید). قالب را از یخچال خارج کرده مواد فیلینگ را روی آن بریزید.
قالب را داخل قالب بزرگتری قرار داده داخل قالب بزرگتر کمی آب جوش بریزید(مهم: حتما آب جوش بریزید). سپس قالب را داخل فر 180 درجه به مدت حدود 1 ساعت بپزید. بعد از 50 دقیقه چک کنید اگر کناره های چیز کیک بسته شده بود ولی مرکز آن هنوز تکان میخورد فر را خاموش کنید . 5 دقیقه بعد چیز کیک را از فر خارج کرده با یک چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید. (مهم: اگر این کار را نکنید بعد از خنک شدن چیز کیک شما ترک میخورد). چیز کیک بعد از سر شدن کمی به سمت مرکز قالب جمع میشود که طبیعی است. چیز کیک را همراه قالب اقلا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس از قالب جدا کرده روی آن را با خامه یا شکلات یا هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/153788/شیرینی-ها--چیزکیک-هویج،-عطر-و-طعمی-بی-نظیر-برای-پذیرایی
بستن   چاپ