آریا بانو
شیرینی ها/ تارت هندوانه و بادام؛ دسری شیک برای پذیرایی بهاری
شنبه 7 ارديبهشت 1398 - 22:29:39
آریا بانو -
شیرینی ها/ تارت هندوانه و بادام؛ دسری شیک برای پذیرایی بهاری
٩
٠
پارسه گرد / تارت هندوانه و بادام یک دسر فوق العاده برای مهمانی شما است. این دسر هندوانه را می‌توانید به عنوان صبحانه نیز سرو کنید. به جای بلوبری می‌توانید از زغال اخته یا تمشک استفاده کنید. همچنین استفاده از توت فرنگی اختیاری است و اگر در فصلی هستید که توت فرنگی موجود نیست نگران نباشید. برای روی تارت می‌توانید از انواع میوه‌های فصلی استفاده کنید.
چی لازم دارم:
بادام 1 پیمانه
ماست1 پیمانه
بلوبری1 پیمانه
توت فرنگی 1 پیمانه
هندوانه 1 عدد متوسط
شکلات 1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چای‌خوری
چطور بپزم:
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، کمی روغن سرخ کردنی در آن بریزید و بادام خرد شده را در آن بریزید. تابه را مرتب تکان دهید تا بادام‌ها نسوزد. وقتی طلایی شدند آن‌ها را به یک ظرف منتقل کنید تا خنک شود.
هنداونه را به شکلی برش دهید که یک دایره به پهنای حدود 15 تا 20 سانتی‌متر داشته باشید. دور تا دور هنداونه را به صورت منحنی در بیاورید.
ماست سفت را با وانیل مخلوط کنید و کمی هم بزنید. سپس آن را روی سطح و کنار هندوانه بمالید. بادام‌ها را کنار هنداونه به ماست بچسبانید.
روی سطح هندوانه را با بلوبری و توت فرنگی تزیین کنید. در آخر شکلات مایع را روی سطح بریزید و دسرتان را داخل یخچال قرار دهید. بعد از 30 دقیقه آماده سرو است.

http://www.banounews.ir/fa/News/153128/شیرینی-ها--تارت-هندوانه-و-بادام؛-دسری-شیک-برای-پذیرایی-بهاری
بستن   چاپ