آریا بانو
سوپ مرغ و برنج خامه ای
پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398 - 05:06:56
آریا بانو - سینه مرغ 1 عدد برنج 1/2 لیوان پیاز 1 عدد گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری خامه 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه زیره 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه: برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه ای بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و برنج بپزند.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب پیاز شود سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مخلوط پیاز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید ).

http://www.banounews.ir/fa/News/152473/سوپ-مرغ-و-برنج-خامه-ای
بستن   چاپ