آریا بانو - سینه مرغ 1 عدد
برنج 1/2 لیوان
پیاز 1 عدد گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری خامه 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه زیره 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه ای بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و
برنج بپزند.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری
روغن تفت دهید تا نرم شود ، در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و
زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا
پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب
پیاز شود سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مخلوط
پیاز و خامه را به مرغ و
برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از
شیر استفاده کنید ).