آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی
چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398 - 15:03:41
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه کرم کیک توت فرنگی
١٠٩
٠
ایران / چی لازم دارم:
مواد لازم برای کرم توت فرنگی:
پوره توت فرنگی 1 پیمانه
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شکر 100 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کره 20 گرم
مواد لازم برای کیک توت فرنگی:
آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
پوره توت فرنگی سه چهارم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تزئین:
توت فرنگی به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
برای تهیه پوره توت فرنگی فقط کافی است انتهای توت فرنگی‌ها را با چاقو ببرید و بعد توت فرنگی‌ها را درون دستگاه غذاساز یا بوسیله دستگاه بلندر پوره کنید.یک قالب
23 سانتیمتری مخصوص پخت کیک را با روغن مایع چرب کنید و کنار بگذارید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. در کاسه همزن تخم مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس همچنان که همزن روشن است پوره توت فرنگی و روغن مایع را اضافه کنید بعد از چند ثانیه دستگاه را خاموش کرده و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود حتی می‌توانید مواد کیک را با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند سپس دستگاه را خاموش کرده و مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید.قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت یا تا زمانی که یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید. بعد از پخت کیک آن را روی پنجره سیمی گذاشته تا خنک شود در این فاصله کرم توت فرنگی را درست کنید.
طرز تهیه کرم توت فرنگی:
یک عدد تخم مرغ را درون کاسه ریخته و با چنگال هم بزنید. در یک قابلمه کوچک، پوره توت فرنگی را با آرد و شکر مخلوط کنید و بعد دیگ را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شود.با یک دست تخم مرغ همزده را به آرامی به موادداخل قابلمه اضافه کنید و با دست دیگر با همزن دستی تند مواد را هم بزنید تا تخم مرغ درون کرم نبندد و مواد کرم یکدست شود بعد از 2 دقیقه هم زدن مواد کرم را از روی حرارت بردارید و به آن کره و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا کرم را به کناری بگذارید تا سرد شود برای اینکه در فاصله سرد شدن روی کرم نبندد با یک پلاستیک فریزر، روی سطح کرم را بپوشانید.
وقتی کیک سرد شد یک بشقاب کوچک روی سطح کیک گذاشته و با چاقو دورتا دور آن را ببرید و سپس با قاشق داخل کیک را کمی خالی کنید.کرم سرد شده توت فرنگی را توی کیک بریزید و روی آن را با برش‌های نازک توت فرنگی و پودر پسته تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/152324/شیرینی-ها--دستور-تهیه-کرم-کیک-توت-فرنگی
بستن   چاپ