آریا بانو
غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 - 22:55:03
آریا بانو -
غذای اصلی/ خوراک مرغ را متنوع تر از همیشه بپزید
٦٠٣
٠
فوت و فن / مرغ با کدو با سالاد تند سبزیجات بسیار عالی می‌شود و در کمتر از 30 دقیقه نیز آماده می‌شود.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
چی لازم دارم:
450 گرم مرغ بریان
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 عدد کدو متوسط
2 حبه سیر رنده شده
یک پیمانه گوجه‌فرنگی دونیم شده
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
چطور بپزم:
مرغ‌ را به تکه‌های دلخواه تقسیم کنید. روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا هم گرم شوند و هم پوستشان کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از تابه خارج کنید. کدوها، سیر و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را درون تابه بریزید. دو دقیقه تفت دهید.
مرغ‌ها را به تابه بازگردانید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه با هم بپزید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند. گوجه‌فرنگی را دو دقیقه آخر اضافه کنید.
آنها را در ظرف بکشید و با سبزیجات تازه یا سالاد سرو کنید.
ارزش غذایی:
کالری: 385
چربی: 21 گرم
کلسترول: 125 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
فیبر: 2 گرم
قند: 0 گرم
پروتئین: 42 گرم
آهن: 3 گرم
پتاسیم: 684 میلی‌گرم
کلسیم: 61 میلی‌گرم
سدیم: 277 میلی‌گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/152144/غذای-اصلی--خوراک-مرغ-را-متنوع-تر-از-همیشه-بپزید
بستن   چاپ